Snelle prettige service. Keurig verzorgd

Mooie wimpel.

Mooie en goede kwaliteit wimpel, voldoet aan verwachting.

Goede kwaliteit vlaggen.

De vlaggen zien er mooi uit en zijn goed afgewerkt. De levering was binnen de aangegeven werkdagen.

er werd binnen de 5 werkdagen geleverd en het was netjes verpakt en de vlaggen zagen er netjes uit

Snelle verzending , top product

Mooie verjaardagswimpel

Hij was iets te laat verstuurd maar gelukkig nog wel op tijd. Een stevige prijs maar wel een mooi ding die we bij elke verjaardag weer kunnen ophangen.

Mooie wimpel

Een sallandse welkomstwimpel besteld en netjes afgeleverd....wappert nu vrolijk aan onze vlaggenmast ...

Bijna goed…

De kwaliteit het en levering zijn goed. Maar de vlaggen beginnen met een witte rand. Het mooiste was als de vlaggen geen zichtbare rand zou hebben (zoals op de site wel wordt aangeprezen). Als er dat toch een zichtbare rand moet aanzitten, zou je moeten kunnen kiezen uit een witte of een zwarte rand! Ik heb namelijk een zwarte mast! Dan is een witte rand zeer opvallend. Dat doet afbreuk aan de vlag. Vooral bij een overwegende zwarte vlag. Bijvoorbeeld de vlag van Hertogdom Brabant (1186 tot 1795). Ook in mijn bezit. Jammer!

Zeer trage levering

Mijn order zou binnen 1 week binnen komen. Na 1 week niks ontvangen, dus gemaild. Bleek mijn order vergeten te zijn en zouden ze er meteen mee aan de slag gaan. Dat hebben ze ook gedaan en na weer een week kreeg ik mijn product binnen. Jammer dat ze na hun eigen fout er niet even een spoedklus van maakte en dus weer een hele week moest wachten. Verder wel een net product geleverd, wat ook wel mag, want goedkoop is het niet.

prima vlag

ziet er uit zoals verwacht

Goede snelle afhandeling

Prima proxes. Vlotte afhandeling. Alleen vreemd dat we de vlag in tweevoud moesten bestellen. Maar goed dat weet je als je besteld.

Zeer goed!

Correcte levering en nadat bleek dat een vlag niet nodig was werd deze zeer vriendelijke terug genomen en betaling geretourneerd. Vol lof voor de afhandeling!

Prettig zaken doen met Mastenen vlaggen.nl

Snelle levering van de bestelde vlag.

lastige communcatie

Ik heb de aflevering gewijzigd via de email van de koerier APS maar die wijziging is niet overgenomen en de levering geschiedde niet op de afgesproken plaats

Op tijd geleverd

Prima ervaring met goede website

De website is overzichtelijk en de vlag werd op tijd bezorgd.

Tevreden

Makkelijk bestellen snel leverbaar en mooi product

Snel gehandeld na probleem

Mijn bestelling was niet verzonden. Zodra ik hierover een melding had gedaan werd de vlag snel en in goede staat geleverd.

Super. Denkt mee naar oplossingen en is bovendien zeer klantvriendelijk.

Na wat gedoe met de koerier hing de vlag dan toch in top!

degelijk materiaal

Na ruim 5 jaar buitenhangen in weer en wind, werd het weer eens tijd voor een nieuwe wimpel: degelijk materiaal. En altijd prettig dat een klant serieus wordt genomen, ook als een bestelling (door de koerier) even mis dreigde te gaan.

Wimpel is mooi

.de Zwolse wimpel is mooi uitgevoerd. Ook een goede vervoerder - duidelijk wanneer het geleverd zou worden. Ik ben tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste Herma, Bedankt voor uw reactie. Bij het bestellen van onze wimpels moet u als derde optie de levertijd selecteren. Hier wordt duidelijk aangegeven dat de wimpel vanaf 14 augustus weer leverbaar is. Ook in de bevestigingsmail staat een opsomming van de gekozen opties bij het product. Hier staat ook dat de levertijd vanaf 14 augustus is. Had u uw bestelling willen annuleren dan was dat helemaal geen probleem geweest. Ook al zijn we niet verplicht een reden te geven, is de reden daarvoor dat de productie van wimpels tijdens de 3 weken stil ligt. Tot aan 14 augustus. Ik hoop dat u de wimpel volgende week ontvangt, tevreden bent, en uw beoordeling wilt aanpassen. Met vriendelijke groet Stefan

Prima geregeld allemaal.

Zeer prettig

Mooi resultaat

Denkt mee bij het ontwerp, reageert snel en deskundig en levert op tijd. Dus helemaal top

Jammer dat bezorgkosten hoog zijn En niet vrij vanaf een bepaald bedrag Vlag goed ontvangen Snelle levering

Snelle levering, mooie uitvoering

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering