sublieme klantenservice

na problemen met pakket is alles naar tevredenheid opgelost dikke pluim voor de klantenservice

Vlagjes waren niet deze die ik nodig had

De vlagjes die ik besteld had waren niet diegene die ik nodig had, jammer Ze waren wel van stevige en goed kwaliteit. Ik heb ze ook zonder probleem kunnen terugsturen, enkel de retourlabel heb ik moeten aankopen

Prima, snelle service

Ik had me alleen niet gerealiseerd, dat de vlag aan 1 kant bedrukt wordt waardoor de "achterkant" iets fletser van kleur is dan de "voorkant".

Gewoon prima.

Op tijd gekregen wat we hadden besteld. En de vlag ziet er prima uit.

Heel tevreden

Volgens afspraak en netjes geleverd. Goede kwaliteit.

Doen wat is beloofd

Duidelijke site en vlag was op afgesproken moment bij ons binnen. Betuwe-vlag wappert sindsdien alle dagen.

Goede en snelle service

Snelle reactie op mails, goede service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de goede en veilige afhandeling van mijn aankoop. De kwaliteit is zeer goed. Dus ik ben uiterst tevreden.

Zij denken mooi mee. Duo vlag is zeker een aanrader!

Mooi product erg blij mee.

Erg mooie wimpel.

prima verlopen

van bestellen to levering is het prima verlopen

Mooie vlaggen mast

Snel geregeld en makkelijk te plaatsen.

Prima service alles optijd

Handig site keurig verpakt

love my Flag

I love the flag and the quality too. Nice and easy to fix with the side clips and flies like a dream. West Friesland my favourite flag for this region

meedenken en snelle verzending

na contact met deze firma uitgebreid de mogelijkheden besproken over een te ontwerpen vlag . Ook enkele voorbeelden via mail gekregen qua ontwerpen en na mijn keuze gemaakt te hebben had ik de vlag snel in huis .

Klantvriendelijk en snel geleverd

Vlotte site, telefonisch bereikbaar en goede bezorging volgens afspraak.

goede service

Mooie vlag supper

De vlag ziet er netjes uit top

Volgend afspraak afgehandeld

Voor dit bedrijf kan de vlag uit

Bevalt

Lang moeten wachten op levering

De bestelling verliep vlot en ze hebben een duidelijke website, maar ik moest ná de opgegeven levertijd van 5 tot 6 dagen zelf een reminder sturen waar de levering bleef. Ze waren vergeten om de vlag op te sturen. Wat zou er gebeurt zijn als ik geen contact had opgenomen?

Voor een eerste kennismaking aangenaam verrast

Zeer voorbeeldige duidelijk omzichtige website. Omdat ik een vraag had ik eveneens telefonisch contact wat zeer vriendelijk en opbouwend is verlopen. Pakje binnen de voorgestelde termijn geleverd in zeer goede staat.

Volgens afspraak geleverd

Perfecte service!

Het is een verademing dat de telefoon bij Mastenenvlaggen wordt beantwoord zónder keuzemenu en zonder wachtrij. Na het stellen van m'n vraag werd ik doorverbonden met iemand die het antwoord wist en zelfs nog meer dan dat.... ik werd zelfs geholpen met het personaliseren van het te bestellen product. Wát een top service, waar vind je dat nog. Het product (vlag) is geleverd en is, ook kwalitatief, prachtig. Wij komen zeker terug!

Weideflora 289

8935 GR Leeuwarden

058 – 266 88 38

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering