Perfecte service!

Het is een verademing dat de telefoon bij Mastenenvlaggen wordt beantwoord zónder keuzemenu en zonder wachtrij. Na het stellen van m'n vraag werd ik doorverbonden met iemand die het antwoord wist en zelfs nog meer dan dat.... ik werd zelfs geholpen met het personaliseren van het te bestellen product. Wát een top service, waar vind je dat nog. Het product (vlag) is geleverd en is, ook kwalitatief, prachtig. Wij komen zeker terug!

Snel en goed

Helemaal wat ik voor ogen had

Uit het ruime aanbod kon ik vrij makkelijk selecteren wat ik voor ogen had. Een bestelling plaatsen en opvolgen was makkelijk door de duidelijke communicatie. De vlotte levering maakte het plaatje compleet en zorgde voor een tevreden klant!!

Zeer fijne ervaring, service top!

Goede kwaliteit, even mooi als op de site.

Fout razendsnel hersteld

Door intern foutje bleef de levering hangen. Na dit gemeld te hebben ontving ik binnen 24 uur alsnog de bestelling i.c.m. persoonlijke mail met excuus en toelichting. Kortom het foutje razendsnel professioneel hersteld.

formidabel

Ik ben erg tevreden met de vlag hij wapperd mooi aan de gevel samen met de carnavals vlag

goed producten goede service

Geboortevlag met naam besteld, deze is op tijd geleverd. spijtig genoeg met de verkeerde naam, dit is na een korte correspondentie via de mail gelijk opgelost. de nieuwe vlag was er razend snel met de juiste naam. Wij bedanken jullie voor deze fijne service.

Snelle service, prima kwaliteit

Maar wel aan de dure kant

Mooie thema vlaggen hebben jullie

Zeer goede thema vlaggen. Track en tree kan beter is slecht te volgen wanneer een beselling komt of onder weg is dit is jammer . Verder goede vlagge produkten ,top

Ik bestel regelmatig en de kwaliteit is altijd super.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vlaggen en bij Mastenenvlaggen is er regelmatig nieuw materiaal te vinden. De prijs is goed voor deze kwaliteit.

Uitstekend.

Goede service. Product goed verpakt. Voldoet aan de beschrijving. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang en levering.

Besteld en binnen de afgesproken tijd binnen

vlag werd op tijd geleverd en ziet er goed uit

Goed snelle levering en mooie vlag

Mooie vlag, goekoop, snelle levering en makkelijk afreken.

Mooie vlag, snel geleverd en makkelijk afreken!

Bestelling, uitleg, website en bezorging correct afgehandeld.

Bestelling, uitleg, website en bezorging correct afgehandeld.

Snelle en prima levering

Zeer tevreden over kwaliteit en levering.

Prachtige uitvoering

Hij hing er prachtig bij, een Super kado voor onze Belgische kinderen .

Weideflora 289

8935 GR Leeuwarden

058 – 266 88 38

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering