Goede service!

Goede service en communicatief, verzending ging zoals afgestemd. Duidelijke communicatie aan hun kant.

Mooi resultaat, vriendelijke service

Het bestelproces is helder, je krijgt makkelijk contact bij vragen en we zijn ronduit tevreden met het resultaat. Een mooie kwaliteit vlag voor een betaalbare prijs.

Vlotte levering

Voor het eerst een vaandel besteld de levering verliep vlot Zit nu sinds een maand in de mast en moet zijn dienst nog bewijzen wat de kwaliteit betreft, ik ben benieuwd.

Precies wat ik zocht, snelle levering!

Door vrienden getipt. Zocht een wimpel van een opgeheven gemeente. Geen enkele probleem. Gevonden wat ik zocht en de levering was uitermate snel. Nu hangt er een wimpel van prima kwaliteit

Accuraat, snel en meedenkend voor opsturen

Zie mijn ene zin met beleving en ervaring

snel geregeld.

Snelle plaatsing volgens overleg, goed meedenken en heel fijn contact. De mast is een verrijking voor het aanzicht van huis en tuin.

Prijs uiteindelijk veel hoger als bij het uitzoeken

Goede service, alleen is het verschil tussen de prijs die wordt genoemd tijdens het uitzoeken van een vlag, en de uiteindelijke prijs bij het afrekenen veel te veel. Voor de rest ben ik netjes geholpen

Snel geleverd, goed kunnen vinden wat ik nodig had.

Oplossing voor de vlag, geen gedraai meer om de stok.

Prima service, snelle response op vragen en snelle levering

Voorafgaand aan bestelling vragen gemaild. Snelle correct inhoudelijke reply en duidelijkheid over mogelijke datum aflevering. Na bestelling is aflevering goederen op tijd gegaan.

Klantvriendelijk en -gericht.

Mooie vlag, in eerste instantie verkeerd bezorgd, maar door tussenkomst van Mastenenvlaggen.nl teruggehaald en juist bezorgd. Precies op tijd voor festiviteit!

Perfecte banier

Geheel volgens afspraak geleverd , mooi kwaliteits product, wappert fier aan de mast . Ook de plaatsing was snel en vakkundig.

Prima product

Klantvriendelijke website, ruime keuze, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Super snelle service!

Mijn wensen met betrekking tot een wimpel met eigen ontwerp werd door middel van snelle communicatie binnen 2 dagen gerealiseerd. Álles was mogelijk; kleur van de wimpel, opdruk, lettertype etc. Super service!

Alles zoals afgesproken

Goede service!

In één telefoontje alles geregeld, snelle levering , prachtig resultaat!

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Snelle levering en kwaliteit

Na het bestellen op een site die enorm goed toeganglijk is en die je goed helpt om het juiste te bestellen werd het snel geleverd. De levering werd gedaan door een zeer goede transporteur waarvoor geen moeite teveel is. Ook de beschrijving erbij is zeer duidelijk. Zodoende stond de vlaggemast na het beton storten enorm snel. Kortom een zeer tevreden klant.

Waanzinnig goed.

Hele vriendelijke mensen. Kloppende afspraken en kwaliteit.

Snel

Had aangegeven dat we alleen dinsdag en woensdag geopend waren ivm Corona. Vlaggenstok werd op afgesproken dag bezorgd.

Ziet er mooi uit!

De vlag ligt nog te wachten tot de datum daar is. Gaat vast een succes worden, want het ziet er prachtig uit!!

Helemaal goed.

Helemaal goed en fijn geholpen.

prachtig

dit vind ik geweldig

Weideflora 289

8935 GR Leeuwarden

058 – 266 88 38

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering