Bestellen en afleveren gaan probleemloos en de kwaliteit is prima.

Fijn dat je als klant correct via de mail op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

goed advies

Denken goed mee, prima kwaliteit

levering goed, product voldoet niet aan verwachting

nette levering. vlagcorrector werkt niet goed op schuine mast. is dat uitgezocht?

Makkelijk, goed, snel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en op tijd. Prima dus. Suggestie: vermeld op instructie bevestiging met kantelanker dat de mast nog waterpas gesteld kan worden met de 3 bevestigingsmoeren (waterpas ertegenaan houden en stellen). Het anker zelf moet dus wel behoorlijk waterpas liggen, maar bijna 100% is ook goed.

goede ervaring

prima ervaring

Prima en snelle levering

De Handystick is een handig ding om gemakkelijk de vlag op te kunnen hangen. Goede en snelle levering.

adequaat geleverd

Duidelijke website en snelle levering

In een woord fantastisch

Al vanaf het eerste contact een goede indruk. Vervolgens een goed offerte aanbod. Op de vraag of het kon worden geplaatst voor een bepaalde datum is zeer positief gereageerd en het kwam precies op tijd! Een pluim van deze mevrouw én "een bankje vooruit".

Goed!

Goede kwaliteit, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Fantastische kwaliteit

Super kwaliteit, handig te bevestigen. Snel geleverd.

Snelle offerte, goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes verpakt, super service!

Goede service / tijdige levering en goede bereikbaarheid

Het bedrijf is goed bereikbaar en je wordt netjes te woord gestaan. Informatievoorziening over de levertijd klopt en je wordt keurig bericht over de leverdatum en tijd. Goed werk geleverd!

alle lof !

De vlag kan uit ! Mijn vraag op korte termijn de stok, vlag en wimpel naar mij te doen toekomen is naar wens uitgevoerd. Ook om te komen tot het beoogde en complete product werd zeer goed afgehandeld per mail. De snelheid was belangrijk omdat het als cadeau bedoeld was en daar is meer dan aan voldaan. Alle lof met dank aan Stefan Lautenbag.

Prima kwaliteit !

Prima en snelle service

Zie voorgaande

Goed en snel geholpen

Tijdens onze vakantie op Ijsland geprobeerd een wimpel te scoren, wat ons niet is gelukt. Tot ik bij Mastenvlaggen .nl uitkwam en een Ijslandse wimpel verkochten , gelijk besteld en 3 dagen later wimpeld hij er driftig op los. Het geeft ons toch een beetje het vakantie gevoel die we op Ijsland beleefd hebben.

Een geweldige vlaggenmast!!

Super gedraai, met een rechte vlag

Vlagcorrector set gekocht, super ! Product werkt goed, altijd een goed hangende vlag, geen gedraai meer om de vlaggenstok. Na bestelling en betaling meteen bevestiging, daarna een persoonlijk bericht dat de bestelling klaar en verzonden was. Product is dan ook supersnel geleverd. Uitstekende service.

service okay!

Het ging allemaal snel, maar in eerste instantie een verkeerde vlag Kan gebeuren Binnen enkele dagen was het probleem naar tevredenheid opgelost De Limburgse vlag wappert weer bij onze B&B Ria Kicken Hoeve Opscheumer

Snelle service en ze denken mee voor de juiste oplossing

Positief

snelle levering en goede verpakking

Goede website en snelle levring.

Snelle levering en goede kwaliteit

Weet ik nog niet

Weet ik nog niet

Zeer snel en zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering!

Weideflora 289

8935 GR Leeuwarden

058 – 266 88 38

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering