Over de kwaliteit zijn wij tevreden met een aantekening.

De vlagcorrector heeft na 2 dagen "vlaggen" volledig voldaan aan de verwachting.De vlag wikkelt zich niet om de mast, blijft mooi hangen. Het monteren van de vlagcorrector aan een aluminium mast d.m.v. een parker is niet zo simpel als het lijkt. Een metaalboor van 1,5 mm is niet in iedere gereedschapskist aanwezig. Zeker niet als men de vlag eerst op 4 mei in de halfstokstand wil hangen. Dan is het wel zo handig om erop gewezen te worden dat er 2 sets vlagcorrectors nodig zijn. Er is nu voor gekozen om de vlagcorrector op 5 mei te verplaatsen op de mast. Wellicht is het een idee om toekomstige klanten hierover te adviseren. Wij hebben uw product bij de buren inmiddels aanbevolen :-)

Goede servers! Ook in deze covid 19 tijd!

Keurig verpakt bezorgd op de afgesproken tijd.

Netjes.

Mijn ervaring was over het algemeen heel prettig. 2 setjes vlagcorrectors besteld,en hier was tijdens het versturen iets mis gegaan. Na een prettige mail wisseling de obtbrekende corrector opgestuurd gekregen.

Weideflora 289

8935 GR Leeuwarden

058 – 266 88 38

Over Mastenenvlaggen.nl

Bij MastenenVlaggen houden wij niet van praatjes, en dus staan wij met beide benen op de grond. Sinds 1980 zijn wij leverancier van reclameproducten. Zowel vlaggenmasten als banieren. U kunt bij ons altijd terecht met uw probleem. Wij hebben altijd een oplossing. Waarom kiezen voor ons? - Persoonlijk en vriendelijk advies - Goede kwaliteit - Eerlijke prijzen - Tijdige levering