prettig telefonisch contact en advies

Na enige twijfel toch maar even gebeld en geinformeerd naar de broeken die ik wilde bestellen. Kreeg een keurig advies en er was extra inzet om te kijken of het gewenste exemplaar aanwezig was.

Erg goede site en heel mooi ingepakt

Altijd perfect, vriendelijk, gastvrij en goede service

Toen ik nog in Zwolle woonde was het mijn perfecte modewinkel. Nu ik in Limburg woon is het dat nog. Gastvrij, vriendelijk, deskundig en een goede service.

Keurig veroakt en erg snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Helaas was het artikel te groot, dus ik heb het teruggestuurd en een kleinere besteld.

Alles verliep volgens afspraak

Voortreffelijke service

Voortreffelijke service!

Goede en snelle service

Behulpzaam ,, vriendelijk ene de volgende dag in huis .

Vriendelijk telefonisch geholpen. Heb een verkeerde maat besteld. Dit is tot op heden netjes opgelost. Wacht nu op de juiste maat. Heb er alle vertrouwen in.

Snelle duidelijke berichtgeving en levering

Ik kreeg vlot bericht over de verzending en de schoenen waren goed ingepakt

Vaak wat gekocht en altijd prima!

Prima ervaring, duurt wel wat langer voordat het pakket verzonden wordt, maar keurig verpakt, en blij met de kleding.

Altijd correct verzorgd.

Prima top prijs en kwaliteit

Mooie merken , goede prijs netjes verpakt en snel verzonden en ontvangen top

Heel prettige ervaring

Via mail prettige info over bestelde artikel Artikel vlot toegestuurd. Keurig verpakt. Zoals verwacht, perfecte kwaliteit.

Mooie kleding en snelle levering

Shop er graag.

Mooie, warme jas, zorgvuldig verpakt en verzonden volgens afspraak.

Voor penninkhof alle lof. Dat DHL wat langer deed over de bezorging is hen in deze winterse omstandigheden van afgelopen dagen niet kwalijk te nemen.

Nette verpakking, dat voelt als een kadootje

Snelle levering Zorgvuldig verpakt

nog geen ontvangst

Niet te beoordelen, het lijkt erop dat het nog steeds niet bij DHL is gearriveerd?

Klantvriendelijk, Service, kwaliteit kleren is goed. Zorgvuldig ingepakt.

goed geregel en snel

wederom prima ervaring!

De jurk is heel leuk en alhoewel vertraagd door DHL voor mij op tijd aangekomen! Zorgvuldig verpakt ook!

Gewoon hartstikke goed

Klantvriendelijk, meedenkend en betrouwbaar! Eerlijk als een kleur of een kledingstuk je niet mooier maken! Dát is voor mij belangrijk!

Leuke broek besteld helaas veel te groot telefonisch overleg gelukkig konden ze het een maat kleiner bestellen. Super snelle service

Zeer clientvriendelijk prachtige zorgvuldige verpakking en steeds verbaasd over de snelle levering

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst