Laden reviews...
287 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken steeds snelle levering en verzorgde verpakking. De kwaliteit van de kleding blijft hoog en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Retouren worden soepel afgehandeld waar nodig. Kortom, de winkelervaring is betrouwbaar met duidelijke communicatie en goede waarde.
Goede en snelle service
26 June 2026
Marijke
Zwolle
Vriendelijke klantenservice, en bezorging al na een paar dagen.
26 June 2026
Maria
Joure
Schoenen op internet aangekocht heb ik omgeruild in de winkel. Ontzettend vriendelijke en hulpvaardige verkoopster.
21 June 2026
Elise
Huissen
Na een aankoop sta je op een mailinglijst. Uitschrijven via de knop werkt niet…. En na drie keer netjes per mail te verzoeken om uitgeschreven te worden…. blijven er mailings komen…..
Beveelt niet aan
20 June 2026
AHHJ Claessen
Veenendaal
Super netjes verpakt, heel tevreden met mijn aankoop
19 June 2026
Alles is perfect!
17 June 2026
Nadija
Oldehove
Prima informatie over mijn bestelling, grote keuze uit betaalmogelijkheden en snelle levering.
15 June 2026
Helene
Zoetermeer
Broek was zoals ik verwacht had. ene dag besteld volgende dag al in huis.
15 June 2026
Diny
Eindhoven
Het jasje bleek te klein. Heb het teruggestuurd. Maar verzendkosten van €6,95 is wel hoog. Heb maat groter besteld en ontvangen. Dat ging snel . Ben benieuwd of ik m'n geld ook snel terug krijg.
12 June 2026
Geeke
Ede
Geachte mevrouw Vegter,
Dank voor uw reactie.
Ik wil u geruststellen dat wij in geval van een ruiling geen retour- of verzendkosten in rekening brengen.
Wanneer u een artikel wilt ruilen, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen de ruiling dan direct voor u aanmaken. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, sturen wij de vervangende maat naar u op.
Ik heb een notitie aan uw bestelling toegevoegd dat er in dit geval geen verzendkosten zullen worden berekend.
Met vriendelijke groet,
Alexander Penninkhof
Correct en zorgvuldig gereageerd door de heer en mevr Penninkhof zelf, mooi ingepakt en snel thuis gekregen ! Geweldig !
8 June 2026
Mcj
Venlo
Alles keurig verzorgd
8 June 2026
Jeanne
Drunen
Wordt snel verzonden en keurig ingepakt.
7 June 2026
Angelien
Bergen op Zoom
Altijd fijn om hier te winkelen !!
6 June 2026
Emma
Elst
Snelle levering , keurig verpakt ook en goede communicatie
5 June 2026
Hilda
Gemert
Bestelling, telefonisch contact, levering: alles uitstekend!
2 June 2026
Wilma
Haarlem
Product werd snel geleverd , goede communicatie over verzenden en het was mooi verpakt .
1 June 2026
Emmy
Breukelen
Mooie kleding
1 June 2026
h.a.m.
Maasbommel
Ik word erg blij hoe alles zo mooi ingepakt is veel zorg
31 May 2026
P.A.M.
Lopik
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling. En een open houding bij een vraag, die vervolgens naar grote tevredenheid wordt beantwoord
31 May 2026
M
Hengelo
Voor herhaling varbaar
30 May 2026
Greta
Leuven
Mooie merkkleding en schoenen. Voelt veilig om online te kopen. Helaas heb ik het artikel geruild. Geld gelijk terug op de rekening.
28 May 2026
Roly
Elst
Køber hos!dem i de sidste mange år. Altid godt service. Retur er også uden problemer
27 May 2026
Irina
Denmark
Uitstekend verzorgd!
25 May 2026
Ellen
Duijster-Kunst
Makkelijk bestelproces. Snel in huis. Keurig en met zorg ingepakt.
22 May 2026
Marianne