Geachte mevrouw A, Ik wil u bedanken voor uw review op Kiyoh. Wij hebben telefonisch contact met u gezocht en u uw grieven laten uitleggen. Ik wil u bedanken voor het feit dat wij u hebben kunnen overtuigen dat het sturen van een foto er voor zorgdraagt dat we meestal (ook nu) de situatie beter kunnen beoordelen. Onze excuses voor het feit dat één van de drukknoopjes die in de jurk waren bevestigd niet meer correct vast zaten. Dit had bij de controle moeten worden vastgesteld. Wel is het echter zo dat deze drukknoopjes onderdeel zijn van het originele model. Dat u van mening bent dat dit afbreuk doet aan het model en u zelfs laat veronderstellen dat wij gedragen kleding of 2e hands kleding verkopen betreuren wij en kunnen wij slechts ferm ontkennen. Ik voel mij, gezien uw zeer serieuze kritische noot, wel genoodzaakt om naar de ontwerp afdeling van Riani een melding te doen dat de toevoeging van de drukknoopjes ervoor zorg kan dragen dat klanten de stelling kunnen nemen dat het om gedragen kleding gaat. Ik kan helaas niet ingaan op uw wens op een tegemoetkoming, gezien het feit dat uw jurk wel degelijk een nieuw en origineel ontwerp is. Ondanks uw kritische noot hoop ik dat u toch veel plezier zult hebben van uw jurk. Met vriendelijke groet, J.A. Penninkhof