Prima verzorgd en heel snel

Prima aankoop

Heel positief. Duidelijke site, mooie aanbieding en product van uitstekende kwaliteit. Ook belangrijk is de snelle levering!!

Uitstekende service!

Rok besteld, deze was zeer moeilijk nog te verkrijgen, maar Alexander heeft alles op alles gezet om hem te bestellen. Zeer blij met deze rok!

Ruim aanbod, snelle levering

Via de site mooie schoenen besteld die snel werden geleverd.

Marc cain is mooi

Allemaal in orde . De Bpost was goed keuring op tijd geleverd.

Mooie kleding, betrouwbare zaak!

Ik ben prima geholpen met een ‘spoedbestelling ‘door dame van de webshop! Dank daarvoor.

Wederom zeer snelle levering

Vlotte en nette verzending!

Snel correct in één woord geweldig

Fijne ervaring weer.

De snelle levering, en dan de mooie verzorgde verpakking. Altijd een feestje om te ontvangen.

Perfekt.

Vanaf bestellen tot levering perfekt!

Goede info alles wordt waargemaakt.

Ruime keuze, goed verpakt. Ik kocht arche schoenen.

Uitermate hartelijke behandeling en dienstverlening.

Goede toelichting op vraag en snelle levering van een prachtige jurk.

Ben verder heel te vreden

Krijg het altijd in een mooi verpakt pakje mijn bestelling. Alleen als ik online bestel kan ik niet betalen als klant. Of mijn wachtwoord is fout of mijn naam Luijckx is goed Luickx is fout

Supersnel

Je besteld en binnen 24 uur is de bestelling bij je binnen. Bij elk item krijg je spaarpunten die lekker kunnen oplopen. Service is gewoon goed!

Zeer tevreden!

Zowel in de winkel als on line heb ik goede ervaringen met Penninkhof Mode!!! Je wordt deskundig en vriendelijk geholpen. En als je on line bestelt heb je het snel in huis!

Hele goede webwinkel!

Snel en keurig verzonden!

Netjes geleverd

Bestelling netjes geleverd.

zeer goed

keurig net bedrijf top

Fijne zaak en goed personeel,top!!

Mooie zaak met fijne uitstraling. Vriendelijke dames die je goed adviseren. Jammer dat je de vermaakkosten niet vergoed krijgen . Bij andere bedrijven krijg je dat wel bij wat duurdere merken .

Overzichtelijke site, gemakkelijk een bestelling plaatsen, snelle reactie en keurig ingepakt en snel bezorgd. In een woord " top"

Mooi ook verzorgd ingepakt

Al jaren koop ik met veel plezier bij Penninkhof, niet in het minst door fantastische advies.

Het is niet alleen de bijzondere mode die bij Penninkhof Zwolle te koop is, ook niet de goede kwaliteit van de kleding, maar daarnaast zeer zeker de creativiteit en goede inschatting van de klant door de dames die adviseren. Hier winkelen is voor mij feest!

Uitstekende service

Snelle en professionele hulp bij de afhandeling van een klacht

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst