Snel bezorgd! Keurig netjes!

Heel prettig. Mooie trui besteld, werd keurig geleverd. Zelfs vriendelijke en behulpzame nazorg toen ik advies vroeg over hoe de trui te wassen. Blij mee!

uitstekend

heel goede service

Altijd vriendelijk, correct, mooie verpakking, snelle verzending.

Aan te bevelen. Heel tevreden.

Alles ging heel snel , goed verpakt.

Mooie producten

Penninkhof heeft mooie kwalitatief goede artikelen op het gebied van kleding en schoenen.

Uitstekende service: mooie merken. Verzending altijd heel zorgvuldig. Top winkel!

Snel.bestelde artikel.opgestuurd.ben.helemaal tevreden

Fijn

Niets toe te voegen

Prachtige kwaliteit

Weer eens een mooi High item besteld. Het is werkelijk prachtig. Fantastische stof en zeer fraaie details. En nog een echt buitenkansje want nu in 50% sale. Dan heb je mazzel als het er nog in je maat is. Penninkhof verstuurt het mooi ingepakt en snel. Petje af!

Zo een verrassing om zo een met zorg ingepakt pakket te ontvangen!

Keurig en snel verstuurd

Prachtige jurk van High, heel blij mee. Penninkhof leverde opnieuw geweldige service!

Zorgvuldig verpakt en snelle levering.

Had een prachtige pantalon besteld. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van het pakket. Helaas was de pasvorm voor mij niet geschikt. Erg jammer. Retourzending en terugbetaling ging probleemloos.

Mooi assortiment

Duidelijke website mooie merken

Heel blij ,

Geen ingewikkelde dingen bij retourneren, ik ben tevreden ‼️Roza

Snel en goede service

Omdat de maat niet goed was met klanten service gesproken, snelle oplossing, gelijk bevestiging, fijne service.

zeer correct

oke

Prachtige artikelen.

Snel bezorgd, keurig verpakt.

Prachtig, maar dure verzendservice

De kleding is uitzonderlijk goed en de service is prettig. Jammer dat bij sommige betaalwijzen maar liefst 7,95 extra wordt gerekend, plus de verzendkosten bij een eventuele retour.

Super goede online aankoop

Overzichtelijke website en snelle levering! Jammer genoeg heb ik het product retour moeten sturen omdat het niet voldeed aan mijn verwachtingen! Hopelijk ook een snelle terugbetaling! Zeker aan te bevelen!

Goed geprijsd en supersnelle levering!

Ik ben zeer tevreden!

Alles klopt

Een hele duidelijke site met een handig en overzichtelijk bestel proces. Ook altijd een persoonlijke noot bij aflevering erbij wat warm voelt. Super blij mee.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst