Prima verzorgde levering. Alvorens te bestellen , enkele keren gebeld maar helaas nam er niemand op.

Goede communicatie

Gebruiksvriendelijke website, tijdloze collectie van goede kwaliteit, bestelling wordt keurig afgeleverd en eventuele retourzendingen uiterst correct afgehandeld.

Keirig

Blij met mn Marccain blouse!

in een woord altijd goed verzorgd

heb een zeer goede ervaring met pennikhof.

Helaas een maat te groot !

Super afgeleverd en na passen retour gezonden !! Vr dank Anja Krppff .

Lekker snel en goed ingepakt.

Uitstekend!

Snel, netjes verpakt, gewoon goed!

zorgvuldig en snel

zorgvuldig en snel

Netjes verzorgd. Prima snelle service ook met de terugbetaling.

Voortreffelijk

Accuraat en betrouwbaar en mooie collectie

Prachtige collectie, snelle service, aardige bediening aan telefoon en in winkel

In winkel goed geadviseerd Mij. Online bestelling was netjes verpakt. Wel raad ik aan duidelijker aan te geven waar de doos te openen en niet alles dicht te plakken met palkband: doos was bijna niet te openen

Mijn ervaring van deze week was prima.

Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Levering verliep zoals aangegeven. Artikel is was lichter blauw als werd getoond op de site.

Uitstekende en snelle service!

De medewerkers van Penninkhof zijn niet alleen snel in het versturen van de bestelde kleding, ze zijn ook heel snel in het verwerken van retourneringen en terugbetalingen. Dat is een prima service!

Was op tijd netjes verpakt. Zeer goed verzorgd

Prima en snel geregeld

Goede ervaringen met Penninkhofmode

Alles zoals aangegeven werd

De aankoop loopt perfect maar ook de bezorgdiensten prima

Heel erg tevreden

Snel, overzichtelijk, mooi verpakt, goede service!

Snelle levering: prima product !

goede snelle levering top!

alles naar wens

Nog nooit heb ik z’n bestelling binnen gekregen zo goed is het verpakt . Prachtige doos alles is vloeipapier, ook een bon om het eventueel terug te sturen . Alles is duidelijk en netjes verzorgd.

Superfijn

Super snel ging allemaal Fijn dat heel spoel ging Dank je wel

Snel geleverd en prima ingepakt

Goede service en van te voren melding van de de tijd van bezorgen.

Alles wordt correct afgehandeld

Diepenveenseweg 20