Prettige en snelle service

Direct wordt er actie ondernomen mochten er onduidelijkheden zijn , dat maakt het heel aangenaam.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Prima en snel afgeleverd

Mooie kleding en snelle service

Kwaliteit, snel, goede service.

Ik koop graag online bij Penninkhof. Kleding van hoge kwaliteit, de levering supersnel. Fijn spaarsysteem en goede klantenservice.

Prima en snelle levering Mooi verpakt in doos.

Helaas is de bestelling nog niet geleverd.

Nooit eerder is het voorgekomen dat de bestelling niet op tijd bezorgd werd.

Mooie collecties, geweldig snelle bezorging!

Duidelijk aangegeven maten. Alles altijd zorgvuldig verpakt. Voor herhaling vatbaar..

Vriendelijk en klantvriendelijk

Zoals boven aangegeven! Kom zeker terug

Positief !

Snelle verzending. Handige zoekmachine.

Van top tot teen goed gekleed door Penninkhof

Van tops, blouses, broeken, jurken en jassen te koop in mooie merken bij Penninkhof. Vergeet ook een paar schoenen niet. Veel keuze in maten, zelfs 32 en 34. Fijne website en snel in huis in een stevige doos. Top zaak.

Klantvriendelijk

Prettig geholpen, met veel aandacht. Snelle levering. Mooi produkt.

Fijne ervaringen,

Om er online te winkelen, want afstand is te ver, ben ik super tevreden. Ik kan het een ieder aanraden

Een mooi product; eenvoudig te bestellen, keurig ingepakt én snel bezorgd!

Het is altijd een feestje om bij deze winkel te bestellen; altijd een mooi ingepakt kledingstuk, vrijwel per omgaande, bezorgd.

Reeds slijtage onder de zool.

Ik vind dat er van te voren goed gekeken moet worden hoe de schoen eruit Mogelijk is de schoen vaak gebruikt om te passen.

Ongelooflijk

Elen zeer snelle levering

Zeer klantvriendelijk en professionele hulp bij inmeting en bestelling.

Ik belde om advies bij inmeting , waarop ik uitgebreid uitgelegd kreeg hoe dit te kunnen doen. Toen ik het niet begreep ,vroeg Bram mij om foto’s ,zodat hij de situatie kon beoordelen en mij beter duidelijk kon maken, hoe gemeten moest worden. Heel fijn , zijn benieuwd naar eindproduct. Groet Els Schenk.

Fijn!!

Heeel prettig fijn!!

Snel

Snel en correct

Uitstekende service

Het online bestellen is zeer goed geregeld. Meteen na het bestellen een mail, in het weekend. Bestelling kwam keurig op tijd, netjes verpakt. Product is ook naar verwachting. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

zeer tevreden over de snelle levering

Vriendelijk geholpen aan telefoon.

Prachtig verpakte levering van mijn favoriete kleding!

Makkelijk bestelproces met leuke korting

heel goed

heel goed

super

snelle levering ,mooi verpakt !!

Snelle levering, goede verpakkingen en mooie collectie

Mooie collectie aan merken

Diepenveenseweg 20