Reactie van het bedrijf
Hartelijk dank voor uw review op Kiyoh. Het spijt ons zeer dat u zo lang moest wachten op uw bestelling.
Naar aanleiding van uw feedback hebben we direct actie ondernomen om de situatie te onderzoeken. Na een telefonisch gesprek met u en het benaderen van DHL voor verdere informatie, hebben we gezien dat het pakket inderdaad bij u thuis is aangeboden. Helaas is het pakket bij de levering geweigerd vanwege beschadiging.
We begrijpen dat dit erg vervelend is. Het is belangrijk om te weten dat wij helaas beperkte invloed hebben op het pakket zodra het ons kantoor verlaat. Hoewel we vertrouwen hebben in de inzet van DHL om pakketten veilig af te leveren, kunnen externe factoren zoals weersomstandigheden soms schade veroorzaken.
Om dit probleem op te lossen, bieden we graag een oplossing aan. Als u dat wenst, kunnen we het pakket opnieuw naar uw huisadres verzenden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat u uw bestelling in perfecte staat ontvangt.
Laat ons alstublieft weten wat uw voorkeur heeft, en we zullen hiermee rekening houden. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, staan wij graag voor u klaar om te helpen.
Nogmaals hartelijk dank voor uw begrip en geduld terwijl we proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
met vriendelijke groet,
Isaline Penninkhof