zeer goed

Eerste keer besteld bij Penninkhofmode en zeer goede ervaring, mooi aanbod, snelle en correcte levering !

Eerlijke informatie over het kleurverschil van de schoenen en de keuze geven korting of annuleren.

Heel snelle afhandeling van mijn bestelling

Zorgvuldig en mooi verpakt

Mooie korting en zeer snelle levering!

Prettig geholpen ook na een telefonische vraag

Zeer snelle levering en prima communicatie!

Altijd correct, snel en verzorgd bezorgd!

Mooie winkels met mooie kledingmerken. Daarnaast een hele fijne online service!

Liefdevol verpakt en snel verzonden.

Artikelen keurig verpakt, snelle levering!

Snelle en corrected levering.

perfect!

Mooie en unieke collectie en alles heeft kwaliteit. Waar vind je dat nog?

Website overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle verzending.

Goede service, snelle levering

Mooie kwalitatief goede kleding, keurig klantcontact, super snelle levering én in een prachtige doos.

Penninkhofmode is een goede winkel

Het is altijd met die koerier dienst, gisteren ging mij pakje leveren nu was het beschadigd en dan naar winkel sturen en vorige keer was het verloren. Hoe moet nu verder ?

alles snel ontvangen

een prachtig jasje, keurig ingepakt en reeds de dag na bestelling ontvangen

Slecht verpakt

Ik bestel heel vaak bij Penninkhof maar deze keer was ik onaangenaam verrast. De doos was een beetje beschadigd en ook nat geweest. Toen ik hem opende zat mijn bestelde rok zonder extra verpakking naast de schoenendoos gepropt. Daardoor erg gekreukt. Ben ik dus helemaal niet blij mee. De broek was wel apart verpakt. Een onbegrijpelijke actie van Penninkhof.

Na een telefonische aanvraag werd er direct actie ondernomen om het gevraagde artikel naar mij toe te sturen. De volgende dag al in huis, mooi verpakt. Vriendelijkheid en service staan bij Penninkhof hoog in het vaandel. In de toekomst koop ik zeker vaker online hier. Een dikke 10.

Prima service en vriendelijke mensen

Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ook als er een keer iets mis gaat, is er alle bereidheid om het op te lossen. Kortom een aanrader

Door DHL werden mijn schoenen doorcde bezorger niet afgeleverd maar retour naar jullie gezonden,ondanks correct adres. Ik hen omdat dit vaker gebeurde bij DHL meyeen nu een klacht ingediend , ook om te voorkomen dat de dure schoenen ergens in het traject..verdwijnen.. Het bleek toen ik jullie belde dat ook jullie er direct achteraan waren gegaan. Ik wacht nu nog op de schoenen en deze zouden nu met post nl verstuurd worden ,want daar gebeurt dit nu toe nooit. Iedereen was zeer behulpzaam en je kunt meteen iemand bereiken. Heel fijn!

Het is keurig verzorgd

Geweldige service

Na goed geholpen te zijn in de winkel in Zwolle, ook weer telefonisch attent geholpen bij de aanschaf van schoenen.

geweldige sevice

Doen wat ze beloven.

Prachtige winkel!

Prachtige winkel met erg mooie kleding en zeer vriendelijk personeel. Alles wordt met aandacht en zorg gedaan. Het is een uitje om hier te winkelen.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst