Mooie collectie Deskundig en aardig personeel

De collectie spreekt me aan Annette Gortz en High vooral En uitgebreide schoenencollectie AGL en Arche zijn mijn favoriet Het is voor mij een eind rijden naar Arnhem maar ik kijk er naar uit Geweldige ontvangst Heerlijke cappucino de verkoopsters zijn heel vriendelijk en zijn eerlijk of iets leuk staat Leuk puntensysteem hebben ze ook Online koop ik er ook Zit altijd in mooie doos

Kledingstuk keurig verpakt, cadeautje erbij, snel verstuurd. Ik ben helemaal blij.

Altijd keurig verzorgd en netjes op tijd!

Ook nog dank voor t prentenboek. Fijne feestdagen gewenst!

Retour

Schoenen waren op tijd geleverd. Helaas was pasvorm niet goed. Conform procedure met bijgeleverde retoursticker aangeboden aan DHL. Krijg alleen geen bewijs van inlevering. Zou via mail komen…..

Snelle levering en mooie kleding.

Voor herhaling vatbaar.

Dit was zeker niet wat ik vind passen bij penninkhof

Erg slordig,de verpakking was erg beschadigd

Bijzonder behulpzaam, goede service en snelle levering. Zowel in de winkel als via telefonisch contact. Aan te bevelen.

Prachtige rok, heel mooi en zorgvuldig ingepakt

Heel tevreden en blij met mijn keuze Zal zeker vaker op de website kijken

Zoals altijd perfect!

Deze winkel weet wat klanten willen en dat merk je, aanrader!

Fijne winkel met goed personeel

geweldige klantvriendelijkheid

Geweldige klantvriendelijkheid heel fatsoenlijk en correct.

Uitermate plezierige ervaring

Uitermate plezierige ervaring. Vriendelijke toon in de verzendmail. De verpakking was erg goed. Een mooie stevige geen grote doos om de schoenendoos. De retourlabel er keurig bij voor het geval dat nodig mocht zijn. Gelukkig niet in mijn geval. Prachtige sneakers, geweldige kleur.

Geslaagde aankoop !

Snelle verzending. Mooi verpakt.

Correcte afhandeling van order

Aangezien dit niet mijn eerste bestelling op deze webside is, kunt u er dus van uit gaan dat ik dik tevreden ben over de informatie / levering en verpakking en het produkt

Zeer goed. Tussen orderplaatsen en levering zit een dag. Heel fijn. Keurig in gepakt Ik geniet ervan. Zeker omdat ik ver weg zit

Steeds correcte, snelle levering

Altijd een plezier

Net bestell en al onderweg. En zo liefdevol verpakt. Bedankt

Heel plezierig.

Het is net of je een cadeautje krijgt. Mooi ingepakt en snelle levering.

Correcte en vlotte afhandeling van mijn online aankoop

Het bestellen op de site Penninkhofmode verliep vlot. Ze sturen een mail dat ze de betaling van aankoop goed ontvangen hebben en houden je op de hoogte van verzending. Zo zouden alle websites moeten zijn.

Snelle en verzorgde levering.

Snel geleverd. Keurig ingepakt. Alleen maar lof!

Heel tevreden met schoenen en Penninkhof

Fijn, mijn arche lievelings schoenen gemakkelijk besteld en keurig afgeleverd.

Gewoon zoals je verwacht

Kleding netjes verpakt, snel geleverd

Snelle terugkoppeling

Prettig winkelen !

Mooie jas en trui van Annette Gortz gekocht ! Donderdag besteld en vrijdag volgens afspraak bezorgd , kleding was met zorg verpakt . Hartelijk dank voor uw goede zorgen .

Het is een prachtige en veelzijdige winkel met merken van topkwaliteit

Het is altijd heerlijk om in de website te zoeken. Alles is duidelijk en inzichtelijk gemaakt met soms ook aardige filmpjes.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst