Fijn

Een hele fijne en mooie winkel met goed en bekwaam personeel. Mooie collecties van goede merken! De dames van Penninkhof zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. Ik kom graag shoppen bij Penninkhof in Arnhem.

Heel erg netjes verzorgd

De kleding was keurig verzorgd. Mooi ingepakt als een cadeau. Heel erg netjes, ik werd er helemaal blij van. Zou zo weer kleding bestellen bij jullie.

Heel snelle levering die keurig verpakt was

Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Geweldig advies en super service

De kleding wordt met aandacht voor je uitgezocht. Esther heeft echt alle tijd voor je . De verkochte merken zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is geweldig. Winkelen bij Penninkhof is een feestje voor jezelf.

Prachtige enkellaarsjes en snelle levering

Ik zocht bronze enkellaarsjes en deze waren in de aanbieding, past perfect en snel geleverd

Wat een prachtige kennismaking

Vanaf de site tot de aanschaf tot het pakje dat arriveerde: een feestje. Zelden zo'n prachtig pakje ontvangen.

Goed mooi vestje

Heb een mooi jasje vestje ko

Prachtige mode en bekwaam personeel in een gezellige winkel.

Gewoon top!

Mooie collecties en top service!

Heel mooie collecties en bij bestelling hiervan prima service!

Heel tevreden. Vriendelijke en goede service. Top kwaliteit!

Snelle levering in een keurige verpakking. De foto op de website kwam exact overeen met de werkelijkheid.

Verzorgd!

Alles klopt.

Over Penninckhof heb ik alleen maar lof

Zeer klantvriendelijk, mooie collectie

Regelmatig bestel ik mode bij Penninkhof. Omdat ik verder weg woon is dat helaas niet anders mogelijk dan on-line De pakketjes zijn met veel zorg ingepakt. Het is iedere keer een cadeautje om het te ontvangen en uit te mogen pakken. Telefonisch contact is plezierig , men neemt de tijd voor je. Complimenten!

Mooie schoenen!

Heel snel waren ze er, heel blij mee. De kleur groen is prachtig, ben gek op arche schoenen, ze zitten heel fijn.

Snelle levering, mooie schoenen,zeer goed verpakt.

Beloftes worden nagekomen!

Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden van het te leveren artikel.

exellent !

Weer een plezier om de volgende dag je bestelling door DHL aangereikte te krijgen en zo mooi verpakt en was niet eens de cadeauverpakking! Heb de volgende dag weer iets besteld!

Altijd vriendelijke hulp & zorgvuldig

Prachtige kleding, vriendelijke deskundige hulp & bij bestelling via post wordt het altijd op tijd geleverd en met zorg ingepakt. Eenmaal bij penninkhof geweest, dan wil je niets anders meer

Geweldig.

Een fijne zaak met zeer vriendelijk personeel dat de moeite voor je doet om het juiste item voor je te vinden. Zeer behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Ze denken goed mee. Een mooie collectie. Ik ga altijd blij en tevreden weer naar huis.

Het bleek dat de broek die ik online had besteld, bij het inpakken een fabricagefout had. Werd daar keurig over gebeld met de vraag of ik wilde wachten op een nieuwe die besteld werd bij leverancier. En tegelijk werden alle andere mogelijkheden besproken (ander model) etc. Ik hoop dat de broek alsnog op tijd komt voor de gelegenheid waarvoor ik hem wil dragen. Maar ook daar is over meegedacht (aflevering via winkel scheelt weer een dagje). Kan niet anders zeggen dat de service meer dan prima is. Nu de broek nog!

Geweldige webshop!

Grote keus, leuke korting dankzij spaarpunten. Nette verzending.

Heel fijn

Super mooi zoals het was ingepakt.

Het is een mooie, aperte en leuke jurk! Ook de maat was meteen goed! Ik ben er heel blij mee.

perfect

fijne behandeling top winkel