Een snelle levering en alles perfect ingepakt

Service!

Hoe leuk is het om vanuit Spanje schoenen te kunnen bestellen waarbij je een klein probleem ondervind maar dan gewoon gebeld wordt en er een oplossing wordt bedacht! Ik voel me als klant koningin!

Goede kwaliteit en snelle levering

Eerst gebeld voor een vraag . Een alleraardigste man aan de telefoon . Daar wordt je vrolijk van .zofijn dat er aardige mensen zijn die plezier in hun werk hebben . Dus hier bestellen lieve mensen.

Beetje ingewikkeld

Dhl moet leveren en geeft pakket door aan Bpost belgie Geen streepjescode dus bij pakket punt problemen .wel opgelost met wat moeite.

heel goed

heel goed geholpen.fijne mensen

Helaas bleek het marccain vestje te groot. Even contact opgenomen en ruiling geen probleem. Zeer klantvriendelijk

Marc cain top collectie

Post NL is correct, de levering is goed

Een en al lof!!!

Kosten nog moeite worden gespaard om mee te denken en advies te geven aan de telefoon. Hele fijne webshop. Ben zeker van plan een keer de dichtstbijzijnde winkel te bezoeken want ik woon niet in de buurt.

Great service and quality items

Fast service and good quality items. A bit on the pricey side though.

Uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Een aanrader.

Kwaliteit als altijd!

Kwaliteit als altijd!

Prima en fijne webshop.

Alleen Jammer dat het Marc Cain shirt bij jullie, niet in de sale is afgeprijsd.

Snelle levering en goede service

De levering was snel en het was keurig ingepakt!

Perfecte service.

Helaas heb ik ze retour gedaan. De pasvorm was voor mij niet geschikt.

Positief

De communicatie na de bestelling was heel goed en het leveringsproces wat goed te volgen.

Snel geleverd, keurig verpakt!

Vaker besteld bij Penninkhof, altijd goede snelle en nette pakketjes, en een heel groot assortiment mooie merken!

Erg prettig, omdat het snel geleverd werd en heel mooi ingepakt

Super goed.

Perfect in orde!

Het jurkje was mooi ingepakt, en voldeed aan de beschrijving. Blij mee! Vlot en vlug geleverd.

Niets dan lof voor Penninkhof

Niets dan lof voor Penninkhof

uitstekend

Snel in huis, gewoon goed

Mooie kleding, snelle levering en netjes verpakt

Weer een goede ervaring met de webshop van Penninkhofmode. Mooie kleding, snelle levering en netjes verpakt. (Nog wel een tip voor de medewerkers van de winkel in Arnhem: wees eens een beetje gastvrij en vriendelijk)

Uitstekend! De bestelling wordt met veel zorg verwerkt en verzonden. De website geeft duidelijke artikel informatie mbt de maat en materiaal van elk artikel. Top klasse!

Snelle levering - kan een pakje niet terugsturen

Nieuwe bestelling gedaan. Kan vorig pakje niet terugsturen Retourformulier ?!

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst