Korting van 50% kon niet worden toegepast want collectie van dit jaar.

Blijkt dat het merk deze korting wél geeft (online). Teleurstellend, dus sandaaltjes gaan terug.

geweldig hoe vlot alles verloopt. En prachtig ingepakt.

het is een plezier om te bestellen. Jullie geven direct aan dat het is ontvangen, dat eraan wordt gewerkt en dat het is opgestuurd. En--- altijd zo mooi ingepakt. Een echt geschenk.

Prima snel bezorgd, goed verpakt

Wat een fijne winkel

Ik ben blij met penninkhof, het is een geweldige zaak met een ruim assortiment en proffesionele en vriendelijke medewerksters. Een aanrader.

Heel goed.

Uitstekend.

Snelle levering en prachtig ingepakt.

Mooie tuniek. Tot mijn spijt was deze te groot en heb ik het retour moeten sturen.

Keurig geleverd

Bovenstaande zegt het al. Keurig geleverd, vraag snel en goed beantwoord. Ga zo door.

Heel aardig geholpen

Prettige winkel

Zeker niet ok.

Ik kreeg een gedragen sjaal. Dit is al de 2e keer, dat mij dat overkwam! Al telefonisch contact gehad met Alexander.

Goed verzorgd

Goed verzorgd

mooie kleding

Nergens vind je zo’n uitstekende service

De service van Penninkhof is uitstekend, zij zijn erg klant gericht, halen alles uit de kast om de bestelling te laten bezorgen.

Goed advies

Uitermate correcte en vriendelijke klantendienst

Penninkhofmode is 100% aan te bevelen met een zeer betrouwbare website, goede service en snelle levering. De artikelen worden met heel veel respect verpakt.

Fijne persoonlijke service!

Wat problemen bij het inloggen : hierover volgde direct persoonlijk telefonisch contact. Probleem opgelost Uiteraard behoeft de mooie collectie verder geen toelichting !

Fantastische service :-)

Ik ben een enorme fan van het mooie merk Arche en de service die het FANTASTISCHE team van Penninkhof o.a Alexander ( die ik even in het bijzonder noem) levert vind ik heel speciaal en een hele dikke 10 waard!!

Kleding altijd goed en mooi verpakt. Snelle levering van DHL. Top

Uitstekende service!

Mooi product, vlotte levering en heel verzorgd ingepakt.

geweldig

geweldig geholpen

Altijd zeer correct en alles met zorg verpakt

Perfekt!

Online bestelling en levering Top!!

Snel en correct geleverd in mooie stevige verpakking!

De bestelling was er binnen no time!

Ben zo blij met de mode van penninkhof

Penninkhof heeft prachte merken zoals High, Annette Gortz en Marc Cain en ik ben altijd blij met mijn aankopen en ook de schoenen die ze verkopen zoals het merk Arche. Het opsturen van de kleding en schoenen gebeurt ook snel en goed ingepakt. Dus: Chapeau!!

Retour kosten hoog

Retourkosten zijn hoog en de verpakking met plastic mag er uit.

Indrukwekkend

Er ging - door míjn toedoen- veel mis bij mijn bestelling! Ik werd keurig gebeld om dat recht te zetten. En later ook nog telefonisch geholpen met het ruilen naar een andere maat! Echt: niets anders dan lof!

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst