prima geregeld

Het is op de site heel gemakkelijk te boeken, en daarna is de bestelling binnen de kortste tijd in huis. Alleen een minpuntje is ik vond mijn laatste bestelling op mijn bankje onder de carport zonder dat de besteller heeft aangebeld, ik was thuis ik zag de besteller van DHL nog net wegrijden.

Altijd goed!

Goede service!

Snelle levering en product was zoals bedoeld

Prima service en mooi artikel

Heel goede winkel!

Mijn fijnste en meest favoriete webshop

Ze hebben een uitgebreide collectie van topmerken en alles wordt altijd snel bezorgd. Zorgvuldig ingepakt in mooie en stevige dozen.

X

X

Ik heb wel een klacht: ik betaalde 69,95 voor mijn shirt. Prima heb ik er voor over, maar ik krijg een shirt toegestuurd van €59,95. Dat stond op het aangehechte prijskaartje. Vreemd toch? Is het een shirt van een jaar oud? Oude collectie? Graag een reactie Vriendelijke groet, Alie Stam

Zeer vlotte feedback en verzending. Een "top" bedrijf! Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Altijd netjes ingepakt en alles correct weergegevn

Zeer tevreden over mijn aankoop

Snelle levering, klantgericht, goede service.

In een woord geweldig , zowel het product als de afhandeling

Blouse kreeg ik keurig verpakt , op de afgesproken dag thuis gestuurd Aan de verpakking en de verzending was aandacht besteed De blouse is perfect , Peserico is een mooi merk . Dankjewel

Prachtig verstuurd pakket

Super snel geleverd.

Zag er top uit, mooi verpakt.

Correct

Altijd snel bereikbaar en zeer correct en hulpvaardig.

Fantastisch!

vlotte service, netjes verpakt en zeer snelle levering!

Mooi assortiment, snelle en zeer verzorgde levering. Kleur viel me tegen, dus gebeld met de klantenservice met de vraag of ik het artikel kon ruilen voor een andere kleur. Uitstekend te woord gestaan en een adequate ruilafspraak gemaakt. Klein minpunt is dat betaling achteraf niet mogelijk is.

Mooi ingepakt snel geleverd

Ik heb mij pakje nog niet gehad

Ik heb mij pakje nog niet gehad.

Goed advies gekregen

Ik wilde al enige tijd arche schoenen bestellen maar twijfelde over de maat. Na telefonisch overleg besteld en advies bleek goed. Ze zitten fantastisch en erg blij met deze arche schoenen!

Ik ben erg blij met de items van het mooie merk High.

Slecht

Order 105958 nog steeds niet ontvangen! 10 mei telefonisch contact met uw Klantenservice om erop te wijzen dat op de track&trace van DHL een Belgisch adres vermeld stond i.p.v. mijn adres in Baarn dat correct vermeld was op uw mail van 9 mei dat genoemde bestelling verzonden was! De Klantenservice zegde mij toe dat het pakket nu op zaterdag 13 mei bezorgd zou worden. Hetgeen niet het geval was. En nu ontvang ik uw mail met het verzoek om een beoordeling over de bestelling!!??

Snel betrouwbaar en goed verzorgd

Goed geregeld en keurig te woord gestaan

Er was iets mis gegaan bij het verzenden van mijn pakket. Dit is keurig en snel opgelost. Ik ben constant op de hoogte gehouden van het proces.

Goede producten - correcte prijs - zeer behulpzame medewerkers

Had dringend sandalen nodig deze werden onmiddellijk verstuurd met express zending uiteraard mits meerbetaling Ik koop hier zeker nog

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst