Telefonisch contact was perfect.

Pakketje keurig ingepakt, mooie kwaliteit en heel tevreden.

Ik heb het pakket niet ontvangen

Wel goede ervaring met het oplossen van het DHL probleem

Item was zeer mooi, echter was t mij te groot. Jammer dat het niet meer een maat kleiner te verkrijgen was. Nog telefonisch contact gehad, heel vriendelijk.

super

Mooie artikelen. Verzorgd verpakt.

Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service

Bestelling wordt snel en mooi ingepakt bezorgd.

Goede services

Persoonlijk contact is fijn

Keurig verpakt en bezorging snel. Mooi artikel. Helemaal tevreden

Top !

Heel correcte verkoop en vlugge levering! Top! Alsook hun aanbod!

Groot assortiment en zeer snelle levering

Super. Zoals verwacht

Zorgvuldig verpakt en geleverd.

Mooie kleding. Minpuntje is de wat late levering en het terugbetalen van de retour geleverde goederen.

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit. Keurig verpakt en snelle teruggave. Top.

Gewoon perfect

Gewoon perfect!!

Heel prettig

Ik zit nog in het ruilproces, dus hoop dat ik mijn bestelling straks geleverd wordt maar tot nu toe alles heel fijn.

Heel tevreden

Alles wat ik tot nog toe heb besteld is snel geleverd? En dat is wat ik zo prettig vind????

Ontzettend vriendelijke mensen aan de telefoon van klantenservice

Nadat ik aangegeven had dat de bodywarmer één maat te groot was, had ik binnen 2/3 dagen de goede maat thuis bezorgt. Dat is pas service ! Vriendelijk dank

Keurig verpakt, fijne brief erbij... Heel verzorde bestelling. En het staat nog leuk ook. Groet ui

Zie boven

Snel, accuraat met klein smetje

Penninkhof is al vele jaren één van mijn favorieten. Al in de winkel in Laren. Later online. Vlotte afhandeling, ruime keuze, goede merken. Bij de laatste bestelling, deze week, was ik verbaasd over de verzendkosten. 4,95 voor het opsturen, 6€voor het retourneren (broek was te strak). 10,95€ en ik heb nog niks.. Jammer. Ik snap de kosten voor het bedrijf, echter, helaas, dit is niet concurerend. Mvrgr Hanneke vd Steenhoven

Zoals altijd, TOP!

Supersnelle levering en prachtige kwaliteit.

Luxueuze verpakking met veel zorg verpakt.

Een luxueuze verpakking met veel respect voor het product.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Niet alleen bij leveren van artikelen maar ook bij retourneren. Top

Bestelling correct geleverd

Oke

Goede website

Hoefde niet lang te wachten op product. Keurig ingepakt!

Correct, snel

Zoals altijd een correcte en snelle afhandeling. De pakketjes zijn altijd zo zorgvuldig en mooi in gepakt. Groot chapeau!

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst