Prettig en vriendelijk geholpen aan de telefoon en pakketje zorgvuldig ingepakt ontvangen.

Fijn om goed geholpen te worden aan de telefoon toen er iets mis ging met de betaling. Probleem direct naar tevredenheid opgelost. Een groot plezier om het mooi en zorgvuldig ingepakte jurkje van Marccain te kunnen uitpakken thuis. Ben er blij mee!

Shoppen zonder zorgen

Overzichtelijke website, vlotte levering, eenvoudige retournering en geld vlot teruggestort.

Mijn favoriete winkel

Positieve koopervaring.. Keurig verpakt en dezelfde dag verzonden..

Top Service!

Geweldige service, als iedereen zo zou werken zag de wereld er veel beter uit!!

Mooi colbertje, goed omschreven en snel gearriveerd.

Foto, omschrijving en maat perfect. Pakje mooi ingepakt en op tijd ontvangen. Jasje van High, mooi product.

très sérieux

je n'arrivais plus à faire de commande via mon adresse mail et de suite de l'aide rapidement très bon service de communication

Prachtige merken, artikelen met zorg verpakt en super levering en retourvoorwaarden!

Ik ben super tevreden over Penninkhofmode; een super assortiment, duidelijke en altijd actuele site en de afhandeling van bestellingen is uiterst professioneel. Ook de klantenservice is van hoog niveau! Penninkhofmode is een echte aanrader!

Aanrader

“High” is mijn favoriete kledingmerk. De jurk was heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Mijn complimenten voor Penninkhof.

Super, altijd goed verzorgd.

Bestelling altijd snel en keurig verzorgd

Heel goed.

Keurig netjes ingepakt.

Snelle correcte levering

Geweldige service

Na mijn bestelling ontving ik al heel snel mijn bestelde trui en die was prachtig verpakt! De kwaliteit vond ik boven verwachting.

Blij met mijn mooie sneakers van K&S, ik keek er naar uit. Fijn dat Penninkhof al de volgende dag bezorgt!

Pakje is nog niet bezorgd

Pakje is nog niet bezorgd

snel en goed

de enige webshop in dit segment die razend snel levert

Daar wordt je blij

Ik was blij na een telefonisch kontact

Top service. Bedankt

Altijd fijn

Crisp and Clean!

Alles perfect.

Snelle levering. Mooie broek.

Gewoon perfect

Alleen maar positief. Zou best vaker iets on-line willen kopen maar kosten retourneren vind ik begrijpelijk maar weerhouden je toch. Zeker voor sale waarvoor je 2x6 E betaalt. Jammer dat ik niet in de buurt woon want HIGH kleding is mijn favoriete merk.

dit is ontzorgen

Penninkhofmode heeft geweldige merken tegen goede prijzen. Het bestel en levering proces dat je jezelf hier geen zorgen over hoeft te maken. De bestelling wordt vlot geleverd.

Mooie sneakers, zeer snel ontvangen. Ben er heel blij mee.

Hele fijne verkoopsters!

Met veel kennis en ervaring, niets is te veel. Echt top.

Prachtige, duidelijke site o.a de “shop the look” is fijn waardoor je goed kunt zien hoe het staat bij verschillende modellen Levering enz prima

Was prima verzorgd

Diepenveenseweg 20