Keurig verpakt en snel geleverd, goed geïnformeerd.

Klantvriendelijke service

Snelle afhandeling en klantvriendelijk

Super goede service! Heel erg blij mee :-)

Ik ben al jaren vaste klant van de website van Penninkhof. Laatst twijfelde ik weer even tussen maten van een kleding stuk en dat kon op een heel goede manier opgelost worden. Penninkhof is goed telefonisch te bereiken en denken op een heel prettige manier met je mee. Echt heel goede service! Ik raad aan +++

Altijd goed! Prachtige kleding en behulpzaam bij vragen!

Prachtige collectie, overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen en bij vragen altijd super geholpen!

Snelle reactie op het artikel, dat je besteld hebt!

Net als de vorige keren, prima afhandeling. Zowel bij Penninckhof, als bij DHL. KLASSE. IK kan hier heel blij van worden. Dank hiervoor!

Uitstekende service

Mooie kleding, goede service, supersnelle verzending.

Vertrouwen!

Zeer adequate reacties op mijn verzoek, levering binnen 18 uur telefonische aankoop! Dank daarvoor!

Er werd alles aangedaan om mijn bestelling te verzorgen.

Mooie schoenen voor de bredere voeten. Lopen is een genot zonder te knellen. Heb maar paar dagen hoeven te wachten en dat in deze drukke periode

Een heerlijke winkel met uitstekende service

Ze hebben een uitgebreide website, waarin alles mooi staat afgebeeld en beschreven. Daarna worden de artikelen in goede dozen verpakt en verzonden, met recht op retour. Zowel de kleding als de schoenen zijn van topmerken.

InDelft kocht ik al bij jullie. Zo wist ik ook mijn maten.dank!

Een keurige en snelle leverantie en dat in deze tijd.

Zoals aangegeven in bovenstaande zin.

Snel en netjes verpakt. Alleen bij de omschrijving mis je of de broek klein of groot valt!

vlotte en persoonlijke service, ook telefonisch

er werd zelfs telefonisch nagebeld

Goed contact

Snel bereikbaar, Normaal altijd heel snel geleverd, was nu een klein probleempje, gebeld en was direct opgelost

Prima geholpen

Prima geholpen aan de telefoon (nav verkeerde info op de website) en vervolgens snel het juiste product geleverd. Wel jammer: de volgende dag werd 10% kerst-korting aangekondigd. Was leuk geweest als die korting al was toegekend.

Snelle levering en heel mooi verpakt

Bij penninkhof al vaak gekocht . Veel mooie merken .

In een woord fantastisch

De door mij bestelde trui arriveerde mooi op tijd maar was helaas te groot. Terugsturen werd heel gemakkelijk gemaakt met voorbedrukt adressering. Binnen een dag kreeg ik bericht dat de trui op het adres was aangekomen en binnen een dag stond het geld weer op mijn rekening. Ik heb deze zaak hoog in het vaandel en ga er beslist meer bestellen. Groe Marij

Bestelling, snelle levering, goed berzorgd geleverd. Super tevreden.

Snel geleverd en het artikel voldeed aan de verwachtingen. Prachtige broek, erg blij mee.

Zoals altijd een perfecte service.

Zie hierboven

Snelle levering. Mooi verpakt en met mijn aankoop superblij.

Snelle levering. Superblij met de broek van High. Mooi stofje en zit op maat.

Altijd snel in huis en keurig ingepakt!

Alleen maar prima ervaringen met dit bedrijf. Bijna altijd binnen 24 uur in huis en heel verzorgd afgeleverd.

Prachtige collectie Uitstekende service

Penninkhof is mijn favoriet Online en in de winkel Een uitgebreide collectie van High en Annette gortz Altijd snel antwoord als ik een mail met een vraag stuur En in de winkel in Arnhem heel vriendelijk en betrokken personeel Altijd een feestje om naar toe te gaan Leuk gesprek en lekkere cappucino En eerlijk advies De schoenen collectie is ook groot Vroeger kwam ik al in Delft Nu moet ik iets verder rijden maar heb dat er graag voor over

Goede service goed verpakt snel

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst