Super.

Fijne winkel. Topmerken. Winkel met kwalitatief zeer mooie kleding.

Supersnel !

Binnen een dag in huis en prachtig verpakt.

Heel verzorgd en vlug geleverd

Excellente service !

Bestelling geplaatst, daarna een telefoontje gedaan met de vraag of ik het kledingstuk vóór een bepaalde dag in huis zou krijgen, (speciale gelegenheid), vriendelijke persoon zei dat hij dt ging proberen, en… pakje geleverd daags daarna, dat noem ik pas service waarvoor hartelijk dank !

Snelle levering super verpakt.

super service

Beste jammer dat jullie geen winkel hebben in België want dan was ik zeker vaste klant. Dank voor de steeds prima verzorgde service. Subliem. warme groet Sonja

Bestel je voor 199,90 werkt de voucher niet omdat het 200 moet zijn

Gedeelte van bestelling geretourneerd waardoor totaal bedrag op 199,90 kwam ipv 200, waardoor voucher niet werkt

Prettige verkoopsters, snelle afhandeling!

De zaak is prettig klantgericht en vriendelijk. De afhandeling was netjes en adequaat. Een goed voorbeeld.

snelle afhandeling retour

Het aankoopbedrag van mijn retourzending stond heel snel weer op mijn rekening. Mijn ervaring is dat bestellingen en retourzendingen snel en zorgvuldig door Penninkhof afgehandeld worden.

Snelle afhandeling.

Alles klopte

Snel gevonden wat ik zocht en heel snel geleverd. Ben heel blij met mijn sneakers.

fijne webshop

Super fijne webshop. mooie merken.

Uitstekend geholpen.

Het bestelde artikel werd zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. De klantendienst heeft mij uitstekend geholpen met betaling omdat ik een fout had gemaakt met overboeking. Hartelijk dank hiervoor!

een zeer snelle aflevering. en keurig ingepakt.

Is prima

De artikelen worden keurig ingepakt Wordn op tijd geleverd.en de afbeeldingen kloppen Het hele plaatje klopt.

altijd correct en verzorgd

ik zal daar nog bestellingen plaatsen

Topwinkel in Arnhem met fantastisch personeel

Mooie winkel, fijne sfeer, uitgebreide collecties, goede merken en je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen door fijne mensen die hun vak verstaan.

Keurig verzorgd pakketje en snel geleverd.

Mijn ervaring is uitstekend!

Fijne site, eenvoudige bestelprocedure en vooral: hele mooie kleding en schoenen.

Snelle levering, prachtig verpakt en mooi product

Uitstekend! Zoals altijd.

Snelle levering, mooi verpakt en mooi artikel.

Goede en snelle service

Prettig geholpen, retour webshop snel afgehandeld.

Altijd vriendelijk personeel

Ook als iets retour gaat, wordt dat altijd correct afgehandeld

super service gr Joke

De collectie vind ik prachtig. De service is geweldig.

Ik was vergeten om mijn actiecode in te voeren waardoor ik extra korting zou krijgen. Een telefoontje naar Penninkhofmode en het werd geregeld.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst