Snel en netjes verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Geweldig!!

Prachtige webshop! Ik koop (online) al jaren het merk High, keer op keer weer een mooie collectie!! De medewerkers in de winkel nemen telefonisch alle tijd voor je en geven goede adviezen!! Snelle levering en goede services! Penninkhof mode verdiend een dikke 10!!

Erg goed telefonisch advies ontvangen: correct en duidelijk. A.G. blouse mooi verpakt en ik ben er erg blij mee!

Everything perfekt

Very fast delivery and nice goods

Ik ben zeer tevreden.

Pennickhof doet wat het beloofd.

zorgvuldig behandelen van klanten.

Als kant heb ik goede ervaringen bij Penninkhof. ze bieden veel keus en je kunt veel passen en zeggen ook als iets je niet staat . en komen met kleding aan die wel kloppen met de maat je goed staat. Dus vakmanschap. Ik ga er in begin van de week heen, zodat ze alle tijd voor mij hebben. Dat vind ik prettig.

Snelle en correcte verzending. Ook eenvoudig te retourneren.

Leuk en prima personeel top

Snel en goed

Snelle bezorging en goed verpakt!

Mijn bestelling was heel snel ontvangen. Het artikel zag er zeer goed uit en was mooi en zorgvuldig verpakt. Complimenten’

Slechte ervaring.

Heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.Steeds bericht :verhinderd. Ben nu al 2 dagen thuis gebleven.Het is altijd DHL. Wat nu ? Dit is al de 2 e keer.

Snelle levering, prachtig verpakt!

Via de webshop besteld, maar de dames van de zaak zijn ook altijd zeer vriendelijk!

Ik ben zeer tevreden

Prima service en bezorging

Fijne webwinkel

Vell keuzes en mooie merken. Snel geleverd en bestelling mooi ingepakt .

Fijn om kleding zo mooi verpakt te ontvangen.

Het is een feest om bij jullie te bestellen. De levering is vlot. De verpakking feestelijk en het retourneren wordt heel gemakkelijk gemaakt.

Prettige en adequate service

Zowel in de winkel in Zwolle als telefonisch altijd een serieuze, kritische en prettige bejegening.

Koop regelmatig op jullie website, snelle levering ook ruilen gaat zeer snel

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was zeer zorgvuldig ingepakt

Uitstekend.

Mooie kwaliteit , elegant verpakt en zo heerlijk vlug geleverd. Weer een juweel van Penninkhof.

Snelle en goed verzorgde levering

Naast een snelle en goed verzorgde levering. Heb ik een jurk mogen ontvangen die geheel voldoet aan mijn verwachting!

Een goede service!

Belofte nagekomen.

Snelle levering. Geweldig.

Snelle levering.geweldig.

Mooi shirt, en niet duur.

De website is overzichtelijk, de aanschaf makkelijk, de bezorging snel en netjes. Bovendien was het shirt elders 50 euro duurder.

Snelle levering van prachtig topje

Ook deze keer weer zeer tevreden over de vlotte levering van het goed verpakte kledingstuk.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst