Snelle levering van prachtig topje

Ook deze keer weer zeer tevreden over de vlotte levering van het goed verpakte kledingstuk.

Was perfect

Was keurig verzorgd, alles gezegd zo gedaan.

Prima geholpen

Direct prima geholpen

Zeer late levering

Mijn pakket is nog niet bezorgd. De levering is vertraagd ivm sorteerprobleem bij DHL. Volgens planning wordt het pakket 30.5.2022 geleverd. Ben benieuwd! Gr. Veronica ter Laak

Keurig verpakt en snel geleverd.

Dit was mijn eerste bestelling. Er ging iets niet goed met de betaling. Na telefoontje was alles supersnel in orde. Men was heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom een dikke 10. Ga hier vaker bestellen.

Snelle en goede service.

Mijn blouse was met liefde ingepakt. Wat een cadeautje, zorgvuldig en alles heel goed geregeld. Een dikke pluim. Ik hou zeker de website in de gaten. Dank jullie wel.

heel goed

vlotte levering en veel keuze

Keurig verzorgd.

Ben blij dat ik weer een mogelijkheid heb gevonden om kleding te kopen van mijn favoriete Italiaanse merk.

Alles goed

Geweldig goede service!

Snel geleverd, goed ingepakt ik vindt dit een heel goed bedrijf, vriendelijke mensen en je kan je product makkelijk terugsturen!!

Keurig bezorgd

Mooi zorgvuldig verpakt, echter erg gekreukeld

Goede service en mooie items

Gebeld ivm maat schoenen. Goed advies gekregen!

Altijd zeer correcte zaak

Prima levering maar helaas voldeed geen van beide broeken aan het gehoopte resultaat! Volgende keer vast weer beter!

Mijn ervaring met Penninkhof is uitstekend!

Klantvriendelijk en persoonlijke benadering!

top service

top service

Zoals altijd weer ontvangen als een prachtig cadeau, ben er weer reuze blij mee.

Buitengewoon fijn telefonisch geholpen

Helaas moet ik de schoenen terugsturen omdat de maat (35) toch nog te groot was. Er kon nog ruim een vinger achter mijn hak. Enorm Balen!!!!! Maar helaas

Snelle en verzorgde service!

Kwalitatieve kleding, heel verzorgd verpakt en verzonden.

Snelle en keurige service, zoals altijd

Overzichtelijke website met veel aanbod. Levering en service goed. Artikel paste goed en zag er netjes uit.

Snelle levering was niet thuis pakketje afgeleverd bij ophaalpunten.

Heb geen enkel probleem of irritatie ondervonden. De beheerders van het ophaalpunt zijn aardige, behulpzame en zorgvuldige mensen. Ben erg tevreden natuurlijk over Penninkhofmode zelf goede service ,correct , prachtige producten.

Geweldig bedrijf. Klant is koning!

Probleem buitengewoon goed opgelost! Zelfs een verrassing bij mijn bestelling!! Daarvoor Hartelijk Bedankt!!

Super, accuraat, verzorgd.

Super, accuraat en verzorgd.

Vlotte afhandeling en snelle service

Tiptop

Alles prima in orde en volgens afspraak bezorgd.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst