Snelle levering was niet thuis pakketje afgeleverd bij ophaalpunten.

Heb geen enkel probleem of irritatie ondervonden. De beheerders van het ophaalpunt zijn aardige, behulpzame en zorgvuldige mensen. Ben erg tevreden natuurlijk over Penninkhofmode zelf goede service ,correct , prachtige producten.

Geweldig bedrijf. Klant is koning!

Probleem buitengewoon goed opgelost! Zelfs een verrassing bij mijn bestelling!! Daarvoor Hartelijk Bedankt!!

Super, accuraat, verzorgd.

Super, accuraat en verzorgd.

Vlotte afhandeling en snelle service

Tiptop

Alles prima in orde en volgens afspraak bezorgd.

Prachtige jurk gekocht.

Over de bestelling werd ik goed geïnformeerd en is snel geleverd. Top!

De verkoopster was vriendelijk, behulpzaam en begripvol.

Fijn

Snelle levering , duidelijke informatie wat bezorging betreft.

Prettig

Blouse kwam keurig verpakt binnen . Er was aandacht aan besteed .

Prima keurig verpakt

Alles heel snel geregeld helaas broek viel tegen

Snel geleverd Keurig verpakt Juiste maat

Bestelling geplaatst op de Web shop. Kleding mooi verpakt in doos. Service top en zeer klantvriendelijk, ook in de winkels van Penninkhof.

Prima, en feestelijk verpakt! Mooi doosje!

omschrijving afmeting op de site verschilt met het daadwerkelijke product. Sjaal vierkant 1.60x1.60 ik twijfelde al maar heb goed gegokt want rechthoek!

Prima zoals altijd

Besteld, artikel is vervolgens heel snel verstuurd. Keurig ook verpakt. Artikel voldeed vervolgens aan de verwachtingen, maar dat kan ook haast niet anders want alles in deze winkel betreft een wat duurder segment en is kwalitatief heel goed.

Fantastische uitvoering van wat ik besteld heb.

De artikelen waren zorgvuldig ingepakt. De beschrijving voor de retourzending was ook duidelijk.

Goede service!

Snelle verzending. Mooi verpakt.

Eerste aankoop. Snelle verzending. Mooi verpakt.

Perfecte en snelle service!

Idem

Licht beschadigde stof (pluizig)

Werd goedkoop aangeboden maar stof is licht beschadigd.

Mooi ingepakt.

Mooi ingepakt. Goede service

Keurig, snel verzorgd.

Donderdag 5 mei was ik in de winkel in Zwolle, kocht daar een ML jasje -groen- wilde de broek van Annette Görtz -mintgroen- erbij. Maar volgens de verkoopster, die overigens heel aardig hielp, was de broek niet verkrijgbaar in mast 40, ook niet in Arnhem. Ze heeft een paar keer op de site gekeken. Bij thuiskomst ging ik op zoek via internet en ws schetst mij verbazing: staat ‘ie bij u op de site! Dus besteld. En blij mee. Maar beetje vreemd vind ik wel dat de verkoopster steeds zei dat ‘ie er niet was?

Erg positief

Correct verpakt en keurig geleverd

Stipte levering.Bevuilde broek!!

Mooi verpakt, de broek was wel bevuild met zwarte vlekken (smeer) op een witte broek dat merk je toch bij het inpakken?Hopelijk gaat het met wassen eruit .Geen fijne ervaring bij een eerste bestelling.Sorry hoor.

Bestellen bij Penninkhof altijd goed!

Mooie collectie. Snelle bezorging en altijd mooi ingepakt. Het bestelde jurkje is helemaal geweldig!

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst