Prima en vriendelijke dienst verlening

Prima en vriendelijk

Persoonlijk

Wat een aardige mensen! Online is wat onpersoonlijker maar als je ze belt voor advies merk je dat er een betrokken team staat met hart voor mode en klanten, echt super!

Top service!

Penninkhof online heeft een grote sortering van prachtige merken! Bestelling gedaan op dinsdag en woensdag al binnen! Binnen 24 uur, Top! Van bestelling tot levering werd ik goed op de hoogte gehouden waar mijn pakket zich bevond en het werd mooi ingepakt afgeleverd!

Ik bin zeer blij.

Klasse

Voor mij was het even moeilijk om het digitale betalen af te ronden. Zwolle gebeld en die mevrouw gaf mij , op prettige toon ,het tel nummervan het hoofdkantoor. Werd plezierig geholpen en na het toesturen van een mail, lukte het mij . Zo iets is de kracht van een onderneming. Super geholpen.

Perfect.

Makkelijk om een keuze te maken op de website die erg duidelijk is. Geweldige goede en snelle service. Dankjewel

Prima verzorgd en mooi product

Ben blij met mooi ingepakt en verzorgd product

Supersnelle service tegen een goede prijs!

Klantgericht, kwaliteit, uitstekende online service

Zeer klantenvriendelijk bedrijf. Mooie kwaliteit producten en uitstekende service. Kortom, een plezier om bij Penninkhof te kopen.

altijd goed

altijd goed en snel

Net, snel en goed

Overzichtelijke website, snelle bezorging in goede verpakking, mooie kwaliteit jurkje met heldere kleuren, dat aan twee zijden draagbaar is. alles prima dus.

Goede en correcte levering en afwerking. Bestelling meteen na betaling de volgende dag ontvangen. Retourzending heb ik geen ervaring mee daar ik de bestelling heb gehouden. Alles in goede orde ontvangen, keurig verpakt en via track en trace de zending kunnen volgen. Gewoon goed!

Correcte levering

Mooie pasvorm, correcte levering

Prima in orde

Uitstekende website, prachtige kleding en een snelle levering.

Wat ik gekocht heb daarvan was ik helemaal tevreden

Was naar volle tevredenheid

Goede ervaring met Penninkhof

Goed bereikbaar per telefoon, zeer cooperatief.

Zorgvuldige levering!

Altijd fijn en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden!

Een prachtige website waarop het heerlijk ronddwalen is.

Allereerst is het natuurlijk fijn om je keuze te maken. Daarna komt de kleding thuis in mooie dozen en zorgvuldig ingepakt. Kortom ik zweer bij Penninkhofmode !!!

Keurig verzorgd

Perfect verzorgd

Heel snel en goed verzorgd

Snelle levering, verpakking keurig verzorgd en materiaal uitstekend.

Top kwaliteit!

Snelle levering bij bestelling in de webshop!

Eerste ervaring en zeker niet de laatste!

Perfecte service en afhandeling. Kom zeker via de website terug.

Alles naar wens

Alles naar wens

Een cadeautje

Als ik mijn bestelling ontvang ziet het er altijd super uit. Een cadeautje.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst