Heel goede service

Heel erg goed

Snelle levering, erg zorgvuldig verpakt

Snel en zorgvuldig

Fijne, zorgvuldige levering van het bestelde artikel

Een erg fijne winkel met een uitstekende website

Tegenwoordig is voor mij de afstand om te winkelen erg beperkt en mijn best winkels bestaan niet meer. Gelukkig winkelde ik al jaren met veel plezier op de website van Penninkhof. Dat is nu mijn vaste adres geworden vanwege de prachtige kleding en schoenen. Helemaal mijn smaak.

Een zeer tevreden klant

Echt heel goed word je op de hoogte gehouden Snel in huis Ook pakketje is met zorg ingepakt Zeer tevreden Met vriendelijke groet Mireille Veth

Alles is vlot en correct verlopen

Alles is vlot en correct verlopen

Deze zaak verdient een 10 met een griffel

Het artikel voldoet aan alle verwachtingen. Mooi verpakt en aflevering was keurig op tijd.

Zeer veilig en vertrouwelijk gevoel, mooie verpakking en snelle service. AQanrader!

snelle service, vertrouwelijk gevoel, prima verpakking en persoonlijke mail. Fantastisch!

Ruime keuze en snelle levering

Mooie collectie veel keus. Snelle levering Heel prettig shoppen.

heel goed, zoals altijd.

snel en correct

Snelle levering van mooie mode !

Prettige webshop , overzichtelijk en snelle service

zeer goede ervaring

Snelle levering, heel zorgvuldig verpakt, goede service bij omruilen. Heel fijn dat je persoonlijk contact mogelijk is. Ik raad dit bedrijf zeker aan

Helemaal prima!!

Snelle correcte levering en mooie kleding

Mooi verpakt, prachtig product

Snelle levering, mooi verpakt en prachtige sjaal van Anette Görtz

Aankoop retour, maar toch tevreden

Penninkhof heeft een prachtige collectie dameskleding. Ik had iets besteld, maar het is altijd lastig beoordelen van een foto. En het was toch net even anders dan verwacht, wat ik erg jammer vond. Maar snel bezorgd, mooi verpakt (voelt als een cadeautje) en ook makkelijke/duidelijke retourprocedure.

Plezierig meedenken tijd nenend

Mooie kleding

Goede service en kwaliteit alleen jammer van 7,95 porto kosten

Fantastische ervaring

Sinds jaren koop ik al mijn kleding bij een bepaalde boetiek. Helaas is de eigenaresse onverwachts ziek geworden en winkel direct moeten sluiten. Ik ben groot fan van High en andere merken en wil niets missen. Dus ben ik bij Penninkhof mode terecht gekomen. Top product beschrijving, snelle levering en hele mooie collectie. Helaas te ver weg om wekelijks langs te gaan maar mijn online avontuur krijgt zeker een vervolg. Tot de volgende keer.

Prettige winkel

Geen commentaar

fantastisch

Ik heb inderdaad vanuit Frankrijk al 2 keer arches gekocht bij Penninkhofmode en besteld bij madame Nathalie. Kocht toen ik in Nederland woonde vaker kleding bij Penninkhofmode Zwolle en altijd met prima service ! De bezorging hier in Frankrijk met chronopost is snel en efficient ! Hartelijke groet, Jaqueline.

Zeer tevreden . Altijd correct geholpen . Alles keurig ingepakt.

Goeie service

Netjes te woord gestaan en goed geadviseerd !

Ondanks dat ik de jurk terug heb gestuurd omdat de kleur mijn niet staat en hij erg veel lijkt op een jurk van High die ik al heb, ben ik erg enthousiast over jullie bedrijf. Mooi en goed ingepakt snel bezorgt . Ben zelfs nog gebeld nadat ik een mailtje had gestuurd over de betaling. Top! Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het geld wordt terug gestort en zal zeker meer gebruik maken van deze fijne winkel die het mooie merk High heeft.

Prima service! Snelle levering!

Prima service en snelle levering.

Altijd leuk om een mooi ingepakt pakje te ontvangen!

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst