Zoals altijd prima

Service vriendelijk..snel...altijd goed

Ik ben zeer tevreden

Niets toe te voegen

Uitstekend !

Alles was netjes verzorgd en op tijd .

Prettige winkel en personeel

Prachtige kleding/schoenen En top verkoopsters

Vriendelijk ontvangst met koffie Heel behulpzaam en aardig personeel En mijn favoriete merken High en Annette Gortz En de schoenen van AGL en Arche Alles onder 1 dak Daar rijdt ik graag een dik uur voor om te komen

Super netjes

Keurig ingepakt en behandeld Super

Heel goede service

Supergoed!

Ik had een jasje van High (mijn favoriete merk!) gepast bij mijn eerste afspraak op 3 maart bij Rosmode in Amstelveen, mijn vaste winkel voor alles! Ze hadden alleen maat 38 en 40 en mijn maat is 36. Dus nadat ze ook nog hadden gecheckt bij High of het besteld kon worden, hetgeen niet meer lukte, en gebeld naar collega's, heb ik zelf gegoogeld naar het jasje en ontdekte het in maat 36 bij u. Het past perfect en de afhandeling was keurig. Dank daarvoor. Groet, Mia Verhagen Abcoude

Prima service en snelle levering

Mooie merken, een goede website, gemakkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis!

Snelle levering en prachtige loafers

Ik vond mijn prachtige loafers bij Penninkhof. Na bestelling zijn ze snel geleverd. Ben er blij mee.

Grandioos

Nog nooit eerder bij u besteld. Mijn bestelde HIGH jurk kwam zeer zorgvuldig ingepakt in een mooie doos bezorgd. En dat binnen 3 werkdagen in een periode dat het zo ontzettend druk is met de bezorging van bestellingen aan huis. Ik kende de zaak nog niet, maar zal deze zeer zeker opslaan in mijn adressenbestand, zodat ik ook ooit als Corona het weer toelaat uw zaak graag eens kom bezoeken. Het merk HIGH is niet overal in winkels in Nederland te koop.

Snelle verzorgde levering

Een snelle zorgvuldige levering. Mooie kwaliteit spijkerbroek.

Vlotte levering

Goede levering en zo mooi verpakt!!

Helaas was de maat niet goed maar de levering en de berichtgeving omtrent de levering was helemaal goed. Ook zo mooi verpakt. Een waar cadeautje.

Snelle bezorging en met aandacht verpakt toppie

Top collectie schoenen, supervriendelijk personeel

Klantvriendelijk en nemen de tijd voor je !

Snelle levering. Mooie schoenen.

Altijd goede en snelle service bij Penninkhof.

Snel en zo keurig verpakt

Zoals eerder beschreven.

Snelle levering, prachtig ingepakt. Niets dan lof.

Uitstekende en snelle service

Penninkhof heeft een mooi tijdloos mode-aanbod van goede kwaliteit en verleent een uitstekende, snelle service.

Super geregeld!

Duidelijke site met hele snelle ontvangst. Alles prima geregeld.

Snelle levering, prachtige kwaliteit kleding. Heel mooi verpakt.

Goede service en mooie collectie

Goede service en mooie collectie

helemaal top

Altijd aandacht en vriendelijke hulp, fouten worden gelijk hersteld.

Goede service!

Diepenveenseweg 20