GOEDE ervaring

Snelle bezorging Info over NORMALE betaling

Snelle en goede service

Heel behulpzaam en vriendelijk... snelle levering

Zoals meestal, fantastisch.

Snel, accuraat. Alleen voor mij jammer, dat vanaf vandaag, zondagochtend 20% extra korting geldt. Ik heb 't nèt 1 dag in huis!! Had ik maar ff langer gewacht, had 30€ kunnen besparen.

top service

zeer goede service

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Broek paste prima.

Heel tevreden zeer zorgvuldig verpakt

Ik heb voorheen al bij u besteld. Snel geleverd . Alleen helaas past het artikel niet goed veel en veel ste lang . Jammer

geweldig

Mooie kleding, snel geleverd en bij problemen meteen een oplossing

Geweldig geholpen.

Ontzettend vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, wordt meegedacht over de maat en kleurkeuze. Altijd weer een feestje als ik het pakketje uitpak! Prachtige collectie!

Pure luxe

Super assortiment met exclusieve merken die bijna nergens anders meer te vinden zijn. Zeer goede service van Penninkhof.

Prima.

Had de volgende dag het product al in huis ondanks de drukte van het bezorgen. Was heel mooi verpakt.

Prima service en wat een mooie kleding!

Fijn zoals er uitgebreid en op heel vriendelijke wijze de tijd werd genomen om me (telefonisch) te helpen met het maken van mijn keuzes. Mooie, goed toegankelijke website, grote keuze in mooie kleding. De kleding werd keurig verpakt en binnen een dag bezorgd. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellen!

Blij

uitstekend

Geweldig goed bedrijf

Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken. Ik ben blij met mijn aankopen.

Altijd snel en korrect

Altijd snel en korrect

Prima service! Laarzen helaas te klein, heel snel geld terug ontvangen.

Snel service, spontaniteit. Tevreden

Zeer correcte informatie, communicatie en service

Zowel de voorafgaande info over het product alsmede de afhandeling tijdens de koop zijn zeer netjes en correct uitgevoerd. Prima snelle verzending en correct verzorgde levering. Kortom, zeer tevreden.

Snelle service, zorgvuldig ingepakt!

FANTASTISCH!!!!

Alles (dat zie ik zo wel) ... wordt met grote Zorg Ingepakt en verstuurd zelfs de lieve mensen aan de deur ...doen het geweldig!!! De Kleding ziet er (zoals altijd) Super Mooi en Beeldig uit en wordt met heeeeel veel LIEFDE gedragen!!! Dank voor jullie keuzes elk Seizoen weer ... en voor de Modemakers en Inpak- en pakket pakkers... KORTOM DANK voor Alles!!!!

uitstekend

Altijd goed verzorgd, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Zeer goede, persoonlijke afhandeling. Contact als bijzonder prettig ervaren!

100 % tevreden met de levering.

ik heb al veel met alle tevredenheid besteld bij penninkhofmode .Altijd alles keurig op tijd.

Fijn contact

Telefonisch contact was fijn, daardoor kon ik ‘n betere keuze maken. De jas (Annette Gortz) die ik in de sale had besteld was goed verpakt en snel geleverd. Op de website staat de jas als maat 40 maar op het label in de jas zelf, staat maat L. Voor mij valt een maat L altijd te groot (terwijl maat 40 vaak wel goed is). Helaas staat er geen kleinere maat meer op de website. Omdat ik deze jas heel tof vind, laat ik hem vermaken. Dat is altijd jammer maar dan had ik ‘m maar eerder moeten kopen... Mijn idee voor u zou wel zijn om de maat van het label van het kledingstuk, ook op de website te vermelden. Een L is namelijk niet hetzelfde als maat 40, dat heb ik door de jaren heen echt ervaren.

Goede service en zelfs bezorgd door DHL

Heel verzorgd

Deze bedrijf is zo zorgvuldig met de staat van je gekochte produkten, het inpakken ervan en je op de hoogte houden na afname. Het is dan ook altijd een plezier om je pakje uit te pakken, waarbij je niet misgrijpt.

Snelle levering, prachtig verpakt.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst