Keurige verpakking, bezorging en retourfaciliteiten.

Al snel kwam de bstelling binnen. Helemaal keurig verpakt. Helaas voldeed het bestelde niet geheel aan mijn verwachtingen. Retourzending was heel eenvoudig. Een hele snelle en correcte betaling van het tegoed van de aankoop. Heel tevreden ben ik. Volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van de dienst.

Prima, compliment!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie merken en goede kwaliteit. Snelle levering en overzichtelijke website.

Voor herhaling vatbaar

Reeds er paar keer besteld tot grote tevredenheid. Ook aan de telefoon werd ik zeer correct te woord gestaan. Zeker een aanbeveling waard!

Uitstekend!

Mooie mode, leuke afprijzingen, goede klantgerichte communicatie bij ´probleempjes’.

Was mooi ingepakt en kwam snel mijn kant uit

Prima verzorgd!

Positief, alles volgens afspraak En. tevreden over mijn aankoop!

Prima website, vlot bestelproces, snelle levering, met zorg ingepakt.

Uitstekende service, helemaal goed

Snelle bezorging, bestelling met zorg verpakt, niets op aan te merken. Erg tevreden.

uitstekend

snelle verzending. Producten goed verpakt aangetroffen; handleiding /retourstickers aanwezig. Mooie producten. Helaas matchte kleur van beide producten niet zo goed bij elkaar, waardoor een product retour gestuurd werd. Bij aankleden sprong er een knoopje van het shirt. Meteen gemeld; geen probleem ondervonden bij terugstorten aanschafwaarde.

Snelle reactie en klantvriendelijk.

Snelle reactie en klantvriendelijk.

Snel en prachtig ingepakt

Zie boven

Toppie

Zeer snelle levering. Er was een klein foutje in een blouse die ik bestelde. Vriendelijk te woord gestaan. Ik kan de blouse gratis retourneren. Klein minpuntje dat het foutje niet gezien is bij de verzending.

Snel en netjes verpakt

Netjes verpakt en snel geleverd

Keurig en snel geregeld

Prima verwerking, goed verpakt en een vlotte verzending.

Fijne ervaring en een mooi product, voldoet volledig aan de verwachting. Dank en vriendelijke groet uit Emmeloord.

Mooi ingepakt en veel keuze

Kwaliteit en service

Mooie merken met duurzame kwaliteitskleding voor elke leeftijd en type vrouw, met goede en snelle service wat je ook mag verwachten bij een high end modezaak.

Altijd een feestje als je je bestelde artikel uitpakt ! Netjes verzorgd !

Heel goed.

Correcte website met snelle levering ook goede verwerking bij evt.retour.

Kreeg direct telefonisch respons op mijn mail, wat zeer prettig was omdat we zo konden overleggen over de maat.Werd vriendelijk en correct te woord gestaan,alle afspraken snel en direct geregeld,een aangename ervaring.Pakket was er binnen twee dagen,zag erg verzorgd en feestelijk uit.

heel goed

Snelle levering, en na een retour wordt direct het geld terug gestort Vriendelijke mensen en mooi kleding

Goed verzorgd en tijdig geleverd pakket.

De kleding die Penninkhof lever is altijd verpakt in een fraaie doos met een persoonlijk bericht. Ziet er erg verzorgd uit. Korte levertijd en adequate bestel- en leverinformatie.

prima geregeld.

Wederom prima geregeld.

Weer een paar Arche schoenen erbij, ze passen goed en zien er stoer eruit

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst