Snelle service.

Snelle service en levering. Alles netjes ingepakt. 1 minpunt :de zijden sjaal van marccain is helemaal verfomfaaid. Dat verwacht je niet, ook al is het in de uitverkoop.

Heel erg goed

Erg snelle en correcte levering

Snelle levering en goed ingepakt!

Mooi ingepakt en snel bezorgd

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe jas van High.

Mijn verwachting werd waargemaakt.

Kleding keurig separaat in papier verpakt, samen in n doos, documenten netjes in n folder verpakt erbij. Keurig, compleet, zonder overbodige materialen.

Klant is koning

Snelle levering. Schoenen keurig verpakt. Helaas hadden de schoenen voor mij niet de juiste pasvorm. Gebeld met het filiaal in Zwolle om daar te retourneren. De dame aan de telefoon deed alles om mij te faciliteren om de schoenen op een voor mij passend tijdstip in te kunnen leveren. Een medewerker is zelfs een uur eerder naar de winkel gekomen. Dat is nog eens service. De klant is koning! Hartelijk dank daarvoor.

Goed verpakt en prompt geleverd

Zie boven

Zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, fijne persoonlijke service ook bij online bestellen. Korte levertijden en duidelijke communicatie.

Bestellingen zijn, mooi verpakt, geleverd. Vantevoren goede informatie gekregen mbt de levering. Het geleverde voldoet 100% aan de omschrijving op de site. Al met al zeer tevreden over de service van Penninkhof mode.

Mooie collectie High fashion goede service

Ik ben blij met mijn laatste online kleding aanwinsten van Penninkhof; snelle service en kwam mooi verpakt aan; enige tip die ik destijds al had aangeven is dat ik verzending via tntpost zou prefereren - ook zou bij High kleding de originele High box verpakking zeer welkom zijn maar misschien is dat laatste niet haalbaar. Verder gewoon blij met collectie/service

Duidelijke website

Snel en makkelijk bestellen uit een mooie collectie!

het bestelde was wat ik ervan verwachtte

op tijd geleverd en keurig verpakt

Besteld en snel geleverd

Alles perfect!

Goede website, snelle bezorging en keurig Verpakt.

Snelle levering van mooi kledingstuk

Kledingstuk was er binnen 3 dagen, ondanks het slechte weer. Kwaliteit zoals altijd top

Uitstekende service!

Zeer netjes geholpen . Producten mooi verpakt . Ook achteraf bij vergeten kortingscode invoeren zeer behulpzaam .

Helemaal top

snelle levering goede on line winkel

Keurig verzorgd zo snel als mogelijk ontvangen

Zeer positief

Snelle levering.

Het bestelde kwam in zeer snel tempo naar me toe. Ben heel blij met m’n aanschaf.

Ik zei/schreef: goed

prima!

Meteen de volgende dag al, zo vlugf had niet gehoeven maar toch mooi!

Mooie producten, snelle levering

Penninkhof heeft een mooie collectie van hoogwaardige kledingmerken. De levering was snel en ook de communicatie over de levering was perfect. Een heeeeeeeeeeeeel klein minpuntje is dat de kleur van de kleding niet overeenstemde met wat er op de site stond. Daar stond dat het shirt kobaltblauw zou zijn (ook op de foto leek dat zo). De kleur bleek eerder een soort stralend blauw te zijn, ergens tussen licht en donkerblauw in, maar zeker geen kobalt. Omdat het toch een mooie kleur was, heb ik het shirt gehouden.

Mooie produkten en uitstekende service!

Fijn dat er met telefonisch overleg veel mogelijk blijkt/is, ondanks de lockdown! Snelle levering en met zorg veroakt. Klasse!

Prima telefonisch advies gehad

Ondanks het feit dat ik het bestelde kledingstuk niet heb genomen, ben ik zeer tevreden over het advies dat ik van Mw. Penninkhof heb ontvangen m.b.t.juiste maat. Ook hiervoor alleen goede ervaringen.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst