Prima service, snel en met aandacht verpakt, mooie kwaliteit.

Uitstekend, snel geleverd en verpakt als een cadeautje.

Geweldige eerste ervaring TOP!

Heel goed geholpen

De bestelling fie ik gedaan had is snel ontvangen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de afhandeling.

Snel en goede informatie over afhandeling van bestelling

Top geregeld

Heb uitstekende ervaring met Penninkhof mode

Fijn om in Coronatijd toch te kunnen “winkelen” bij Penninkhof

Super fijne webshop

IK HEB ER NIETS AAN TOE TE VOEGEN TOPPIE.

Uitstekende service!

Tegenwoordig is alles overal verkrijgbaar. Waarin een bedrijf zich nog kan onderscheiden is de processen en de service. Penninkhof excelleert op beide. Een plezier om te kopen en (soms helaas) te retourneren. De levering is snel en verzorgd.

Zeer goede en persoonlijke service

Zeer goede en snelle service!

Een geweldig goede ervaring

Goed telefonisch advies gekregen van een winkelmedewerkster over de maat van het bestelde artikel. De volgende dag al, keurig verpakt, in huis.

Uitstekende service!

Penninkhof Mode heeft een zeer mooie goed samengestelde collectie, zeer vriendelijk en kompetent personeel en een bijzonder snelle en goed verzorgde online service. Mijn favoriete winkel!

Uitstekend assortiment EN service!

In 1 zin zie boven

Mooie verzorgd en snelle verzending

Na telefonisch overleg over een artikel , prettig en professioneel geholpen

Snelle levering en keurig ingepakt.

Volgende dag al ontvangen.Netjes ingepakr.

Blijf het kastig vinden online te bestellen.Maar ben blij met mijn nieuwe kleren.

Zeer klantvriendelijk!

Via de telefoon deskundig advies gekregen over de kleding. Kan niet beter! Dank

Snel en keurig verpakt

Zeer zorgvuldig en met aandacht verpakt en verzonden.

Werd goed en snel geholpen. Pakje was heel snel in huis.

Goede service!

Als je in de winkel komt is de sfeer altijd heel vriendelijk, bovendien word je altijd zowel persoonlijk als ook professioneel geholpen door de bijzonder aardige dames daar. Ik ga altijd heel blij naar huis. Ook de website werkt goed, en de bestellingen worden goed verwerkt en verzonden. Penninkhof is gewoon mijn winkel!!!

Goed verpakt

Snelle levering en keurig ingepakt in een naar mijn mening te grote doos wel opgevuld met “ bubbels”

Snelle levering en netjes verpakt!

Heel blij met mijn Marc Cain broek, deze zat mooi verpakt in de doos en was binnen 2 dagen bezorgd.

Makkelijk, duidelijke site,

Makkelijk , goede site, veel keus, snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Uitnodigend, klantvriendelijk, keurig verzorgd en de kleding - waar het uiteindelijk om gaat - is kwalitatief hoogstaand. Dus voor herhaling vatbaar!

Perfecte levering

Snek en keurig verpakt.