Het voelde voor mij als 'thuiskomen'.

Een aantal jaren geleden werd de winkel Penninkhof in Delft gesloten. Heel jammer, want ik was er vaste klant.. Na een familiebezoek in de Achterhoek ben ik op 19/8 j.l. 'zomaar even' langsgegaan bij de winkel in Arnhem. Ik was verrast door de mooie, ruime winkel en niet in het minst door de hartelijke ontvangst van de beide dames en hun prima advies bij mijn aankopen. Heel plezierig - het voelde voor mij als 'thuiskomen'!

goede kwaliteit, goede service

mooie schoenen die heerlijk zitten, goed afgeprijsd

Goedeoriginele collectie

Goede originele collectie.

Uitstekende service

Online bestellingen naar België worden steeds de volgende dag per post bezorgd. De artikelen zijn altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ook in de winkel te Zwolle werd ik uitstekend geholpen en mag ik bellen als ik twijfel voor de juiste maat bij een online aankoop. Super service en uitgebreide keuze van mooie merken zoals MarcCain. Prima webshop en interessante kortingen/puntensysteem. Mails worden snel en vriendelijk beantwoord.

Mooi aanbod met aantrekkelijke merken. Leuke acties en bestellingen worden zeer snel bezorgd. Prima dus!

Service gericht, zorgvuldig

Service gericht, zorgvuldig, accuraat

Een echt cadeautje!

Mooi verpakt, snelle levering, erg blij met vest van Annette Görtz

De gehele afhandeling was uitstekend!

Allemaal prima

Goed verzorgd

Prima koop

De levering duurde iets langer dan ik gewend ben. Ben heel tevreden over de kwaliteit van mijn aankoop.

Geweldige service

De bestelling werd snel verzonden en heel mooi verpakt . Goed verzorgd !

Ken het bedrijf nog uit de tijd dat ik vlakbij Arnhem woonde. Toen vond ik het al een hele fijne winkel. Het bestellen ging makkelijk en de levertijd was snel en goed.

Klantvriendelijk en professioneel!

Na mijn vraag, welke ik had over een artikel, werd keurig geïnformeerd bij een collega en kreeg ik de juiste informatie door.

tevreden

Door een systeem fout van??? ging mijn bestelling fout. De volgende dag gebeld met Penninkhofmode.nl en naar tevredenheid super snel op gelost.

Aanrader

Heel blij met mijn nieuwe aankoop.

Correct

Snelle levering van de bestelde pantalon. Ook was dit artikel keurig verpakt.Aanrader dus

Geweldige klantenservice!

Snelle afhandeling van de webshop bestelling! 24 uur bezorging na bestelling maken ze waar!

fijne webshop

Zeer snelle levering, goed assortiment. mooie verpakking.

Foutieve bezorging wordt goed opgelost.

Nvt

Zeer goede service en goede kwaliteit Helaas was deze broek te kort vandaar dat die terug komt

Prima webshop

Mooie webshop. Met een zeer uitgebreide collectie. Wel erg duur.

Zeer correct

Zeer correct en zeer duidelijk, voldoende email verkeer en wanneer levering TOP

Heel correct

Top !

Snel in huis en keurig verpakt.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst