Snel en prettig contact

Reageren erg snel op vraag. Keurig ingepakt en mooie collectie

zie hieronder

correct en zeer goed verzorgd

Prachtige kleding

Voor dec 2e keer besteld bij Penninkhof en wederom erg mooi. Keurig verzorgd, mooi ingepakt en snel geleverd. Zou het ook fijn vinden om de winkel in Arnhem te bezoeken, ook voor jullie.

uitstekende en snelle service

Duidelijke website, prima en zeer verzorgde service! Een aanrader!

Duidelijke website, prima en zeer verzorgde service! Een aanrader!

De levering was echt snel en het pakket was met zorg ingepakt

Alles zoals het behoort te zijn, snelle en top service!

Zoals altijd super snelle levering. Kan kopen bij Penninkhof zeker aanbevelen.

Goede service!

Alles na mijn verwachting is gegaan

Een juiste artikel op tijd was geleverd, helemaal super

Snel geleverd, ondanks Kerstdrukte

Snel geleverd, ondanks Kerstdrukte! Mooi en goed verpakt. Wederom zeer tevreden!

Raar dat we voor terug zenden moeten betalen.

Nvt

Snel en goed verlopen

top

Geweldige service!

Top Service

Etoile du monde in België niet meer te vinden. Na een lange zoektocht bij jullie terechtgekomen . Zondagavond besteld, deze voormiddag geleverd via DHL. Wou mijn zus verrassen en is gelukt. Jullie zullen alvast 2 nieuwe klanten erbij hebben.

geweldig

Met zorg verpakt, altijd telefonisch goed bereikbaar. Er wordt tijd voor je genomen!

Prachtig

Een bestelling bij Penninkhofmode is altijd een cadeautje voor jezelf. De kleding is altijd feestelijk ingepakt in een stevige doos en wordt snel geleverd via een courier met volledige track & trace. Kan het iedereen aanbevelen, alhoewel kopen in de winkel altijd leuker is natuurlijk met de toegevoegde waarde van persoonlijke aandacht.

Goed advies, goede service

Altijd goed advies snel geleverd.

Goed.

Bestelling en ontvangst van mijn artikel ging heel vlot en kreeg ik keurig verpakt aan.

Keurig en op tijd

Keurig en op tijd en dat in deze tijd van Corona

Goed en zorgvuldig verpakt. Mooie items.

aandacht

ik kreeg tijdens het gesprek een luisterend oor en er werd meegedacht over de verschillende mogelijkheden. De dame was erg vriendelijk. Ik hoop dat er nog gehoor gegeven wordt aan mijn mail.

hele goede en snelle service. Mooie merken.

goede verzending

Snelle verzending en correcte informatie over de zending

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst