Snelle levering. Helaas 1 stuk moeten retourneren. Jammer dat ik in de winkel geen bewijs hiervoor krijg. Ik vertrouw er op dat het geld wordt teruggestort.

Vriendelijke bejegening na een telefonisch contact.

Ik heb twee jurken besteld (reversibel) en na een telefonisch advies de juiste maat. Echter de maat was goed maar er is geen lengte maat bij vermeldt. Op de site wordt aangegeven dat jurk op de knie valt. Echter voor mijn lengte 1.75 meter waren de jurken veel tekort.Heel jammer want ik vind het hele fijn praktische jurken. Heb er in het verleden een gekocht van dit merk en er altijd heel veel plezier van gehad. Tip : om wel op de site te vermelden wat de lengte van de jurk is.

Prima service, snel!

Goede website, snelle afhandeling. Helaas paste het rokje niet en moest het terug. Daarvoor werd een bijdrage gevraagd, hetgeen ik niet had gezien, maar wel zeer begrijpelijk. Pennink hof is natuurlijk geen Amazon.

Zeer positief

Mooie kwaliteit

Heel goede ervaringen

Goede service Goederen van uitstekende kwaliteit

Snelle levering en als altijd met heldere, prettige communicatie, zeer tevreden!!!

Voldoet aan de verwachting en snelle verzending

Keurig verpakt en makkelijke retour regeling

Zoals beloofd

Geen enkele negatieve opmerkingen. Levering was deze keer iets later dan normaal maar alles verder naar tevredenheid.

Mooi topje

Goede overzichtelijke site

Prima.

Goede website. Zeer snelle en keurige levering.

Keurig verzorgd.

Zie boven

Snelle levering, prachtig verpakt. Kleding voldoet aan de hoge verwachting

De bestelde kleding werd snel geleverd in een luxe verpakking, bijna als een soort van cadeau. De kleding voldeed aan de hoge verwachting. Al met al een fijne ervaring.

Snelle levering, mooie website, mooie verpakking, coulante betalingsregeling, in 1 woord: TOP

Mooie producten, prima service

Uitstekende service ook bij problemen met bezorging

keurig ingepakt met retourlabel voor het geval dat, track en trace nr

Prima ervaring

Geweldig verZorgd en hele mooie collectie

Jarenlange ervaring,, als jonge vrouw bij Penninkhof in Deventer begonnen. Daarna Arnhem.

Top levering, snel, mooi verpakt, uitstekende service

Penninkhof een zaak van standing met uitstekende service

Makkelijk besteld! En snel in huis!

mooi verpakt en goed verzorgd

High broek (zijde) in sale besteld, werd gebeld door Penninkhof dat de broek bij check voor versturen beschadigd bleek te zijn, moest wel weekje wachten op andere broek, maar dat vond ik niet erg! Heel blij mee!

Kan niet beter

Het verzenden, de verpakking, de snelheid. de berichten wanneer het binnenkomt, alles prima. Het enige aandachtspunt voor mij is de manier waarop je kan betalen. Een link die je doorstuurt naar je bank is eenvoudiger, dan alles apart invoeren en dan betalen.

Kwaliteit, klasse en klantvriendelijkheid.

Kwaliteit, klasse en klantvriendelijkheid.

Supergoed

Goede duidelijke website. Snelle levering, in een zorgvuldige verpakking.

Diepenveenseweg 20

8121 PN Olst