Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer snelle levering wat je ziet krijg je ook goede kwaliteit en een leuke prijs.
18 December 2023
Antonius
's-Hertogenbosch
Product ziet er precies zo uit als op de website. Ook nog eens gezellig ingepakt. Afspraken worden nagekomen en flexibel mbt ophalen. Dank!
18 December 2023
Tonny Van Haaren
Hey Tonny,
Fijn dat je tevreden bent. Dat horen wij graag.
tot een volgende
Liefs Lien
Snelle en persoonlijke service, echt aandacht voor de klant, van harte aanbevolen.
11 December 2023
Maria
Den Bosch
Erg vriendelijk, doet moeite voor je en super snel verstuurd, volgende dag in huis, perfect!
10 December 2023
Ghislaine
Enschede
kwalitatief en ook voor het oog, mooie hapjesplank met naam en skyline 's-Hertogenbosch en ook de ronde serveerplank met handvat praktisch
8 December 2023
Christel Pennings-Emans
'S-HERTOGENBOSCH
Fijn om te horen! Heel veel plezier ermee. MVG Lien
Bestelling past dagen geleden gedaan niets ontvangen. Dat kan, misschien druk bij PostNl. Geen reactie op mijn mail voor een Track & Tracé code er de vraag wanneer het komt. Jammer is dat
3 December 2023
Sonja
Vlaardingen
Goedemorgen, U stuurt ons op zaterdag een mail, klopt inderdaad dat deze nog niet behandeld is. Wij beantwoorden geen mail in het weekend. In verband met grote drukte wordt uw bestelling morgen verzonden u ontvangt dan automatisch uw track en trace in de mail.
Mvg Groet Lien
Ik heb een grijze embrasse besteld en krijg een bruine. Bijna per omgaande de goede kleur ontvangen Top service
2 December 2023
Adrie
Hoofddorp
Wat ontzettend vervelend! Kunt u ons een mail sturen met daarin uw gegevens dan zorgen we voor een nieuwe.
Fijn weekend
In de ochtend besteld, lag de middag al klaar om op te halen. Goede kwaliteit en originele cadeautjes
25 November 2023
Simone
Vlijmen
Snelle reactie's, snelle levering, makkelijke site, leuke site. In één woord geweldig.
20 November 2023
Debby
Barendrecht
Mooie vaas gekocht. Snelle reactie en vriendelijk te woord gestaan toen ik mijn vaas ging ophalen.
3 November 2023
Femke
Vlijmen
Graag gedaan.
We zien je weer graag terug.
Product ziet eruit als op de website! En op tijd geleverd dus alles perfect!
25 September 2023
Nathalie
Eindhoven
Deze paar jaar eerder ook besteld en heel tevreden over vandaar wederom bij lien besteld moest even zoeken masr is goed gekomen exact dezelfde als 4 jaar geleden
24 July 2023
Jacky
Breda
Het artikel wat ik had besteld, is heel snel geleverd
4 July 2023
Arie
Eindhoven
Snelle bestelling, levering flexibel.
25 June 2023
Sacha de Lizer
Den Bosch
We hadden 10 euro betaald voor snelle levering. Pakketje niet aangekregen op het tijdstip dat beloofd is. Ook geen track code gekregen. Konden het niet volgen. Contact opgenomen via whattsapp. Vroegen ons ordernr na 20 min. Daarna niets meer.
24 June 2023
Patrick
Antwerpen
Twee borrelplankjes besteld met de skyline van 's-Hertogenbosch als zakelijk afscheidscadeau. Heel leuk en met zorg ingepakt en snel bezorgd. Zeker een aanrader.
28 April 2023
Katja
's-Hertogenbosch
Goede kwaliteit en snelle service
2 April 2023
Nathalie
Eindhoven
Goede en snelle communicatie en levering. Tevens was het product dat wij gekocht hadden leuk en feestelijk ingepakt. Net dat beetje extra voor de klant en voor ons leuk om als kado te geven!
23 March 2023
Danielle
Engelen
Bestelling was kwijtgeraakt bij Post.NL en kreeg meteen een nieuwe zending! Top service!
9 February 2023
Irene
Amsterdam
Snelle service, mooi materiaal.
28 January 2023
Guido
Heist
Zo al eerder nu ook weer prima! En goede klantenservice.
26 January 2023
Judith
Oosterhout
Ik had een bestelling gedaan van een paar mooie artikelen. Nu ruim 2 weken niets te hebben vernomen, heb ik zelf een berichtje gestuurd. Meteen een reactie en dezelfde dag werd mijn bestelling geleverd. Super! Eenmaal alles uitgepakt blijkt dat 1 bestelling er niet bij zat. Wel zat we een ander artikel in en een kadootje. Ik stuurde hierover een bericht. 1 artikel bleek uitverkocht en toen hebben zij voor mij een alternatief bedacht. Goed dat we nagedacht wordt over een alternatief echter vind ik als klant het meer dan netjes dat ik eerst geïnformeerd over wordt wanneer een artikel is uitverkocht en dat ik zelf mag kijken voor een alternatief. Wanneer ik hier een bericht over stuur, krijg ik hier vervolgens geen reactie meer op. Kortom een dubbel gevoel hierbij.
22 January 2023
Janneke
Den Bosch
Mooie tafeltjes, en prima snelle levering.. Ben super tevreden.. Dank je wel
22 January 2023
Thea
Lemmer
Bestelling en levering vlekkeloos verlopen !!
21 January 2023
Huub Timmermans
Weert
We hadden een afspraak gemaakt en daar blijf ik dan voor thuis en dan komen ze niet opdagen. Heel jammer en vervelend
13 January 2023
Mirjam
Rosmalen
Bij Lien!
Denk jij erover na om je interieur te veranderen en wil je een unieke look creëren in jouw huis? Bij Bij Lien vind je een uitgebreid assortiment van stoere en betaalbare woonaccessoires en meubels. Ons aanbod wisselt regelmatig waardoor je altijd genoeg keuze hebt om jouw interieur compleet te maken.
Jan van Riebeecksingel 5
5223 HB 's-hertogenbosch