Wat ontzettend slordig. We hebben u set bevestigingsmateriaal toegestuurd. Hopelijk kunt u de set dan snel bevestigen. Sorry voor het ongemak
Wat ontzettend vervelend! Deze kwam het pakket rechtstreeks vanaf de leverancier. Zij kiezen voor de pakketdienst. Echter hebben we helaas geen grip hoe de pakketdienst het pakket achterlaat. Laten we vooropstellen dat dit wel erg asociaal is. Hoplelijk gaat het de volgende keer beter. Sorry voor het ongemak.
Originele beoordeling
Bij Lien! Denk jij erover na om je interieur te veranderen en wil je een unieke look creëren in jouw huis? Bij Bij Lien vind je een uitgebreid assortiment van stoere en betaalbare woonaccessoires en meubels. Ons aanbod wisselt regelmatig waardoor je altijd genoeg keuze hebt om jouw interieur compleet te maken.