Leuke dingen en snelle levering

Echt te bizar hoe snel de levering ging. Ik vond het lastig keuze te maken... veel leuke dingen..

Snel goed persoonlijk en vriendelijk

Kwalitatief goed product

De kwaliteit van de hondenmand is heel goed. Bij mailcontact kreeg ik snel een reactie. De levertijd was wel heel lang

Prima keukenrol houder.

Precies wat ik wilde.

Uitstekende service

Prettig

Ik heb eerst een kleurmonster van het leer gekocht, de kleur was perfect! Toen ik de muurcirkels binnen kreeg hadden ze een andere kleur....... Na een prettig telefoontje kwam ik er achter dat het kleurmonster niet de kleur van de cirkels was maar van de lederen handgrepen enz. Ik kan de muurcirkels retourneren. , maar vraag me af wie de verzendkosten moet betalen?

What you see is what you get

Fantastische sidetable uitgezocht en de werkelijkheid was net zo mooi als online getoond. Snelle levering, goed verpakt, eenvoudige montage, en ziet er fantastisch uit. Helemaal blij

Ik ben zeer goed geholpen.

Ik bestelde iets dat er niet meer was. Vanuit showmateriaal kon toch gemaakt worden wat ik hebben wilde. Erg fijn geholpen.

Onwijs leuk!!

Leuke webshop !! 3 kerstsokken besteld en zijn van super kwaliteit!

SUPER service en prachtige producten!

Zoek je eens iets anders, dan ben je bij Lien op het juiste adres...

Jullie zijn toppers!

Ik ben altijd heel blij met jullie hulp en alles wat jullie leveren is prachtig!

Goede snelle service

Eetkamerstoelen gekocht van mooie kwaliteit. Zeer snel geleverd !

Prettige service

Op maat bestelde leren plankdragers besteld. Kreeg melding van bezorger dat bezorgd was maar ik had niks. Bij Lien reageerde snel op mijn melding en zou er achteraan gaan. Gelukkig dag later opeens pakketje toch op de mat. Product is prachtig en de geadviseerde maar precies goed!!!

100%

Uitstekende service

Prachtige producten aan zeer schappelijke prijzen.

Snel en netjes bezorgd

Mijn pakket was snel en netjes bezorgd. Alleen was het een brievenbuspakje, maar het pakket was veel te groot voor in de brievenbus.

Prachtig product en geweldige service.

Prachtige borrelplanken. Snel geleverd.

Klantvriendelijk, snelle reactie op vragen, vlotte levering

Ik zou er zo weer bestellen

Jammer, dat er geen bericht is gestuurd dat het product op dat moment niet leverbaar was, en dat het wat langer duurde. Heb zelf naar een week een bericht gestuurd waar mijn bestelling bleef. Daarna goed geregeld, goed verpakt, mooie producten.

Netjes verpakt en goed geregeld. Als ik iets nodig heb kijk ik eerst bij jullie Op de site. Dank u wel.

Zeer slecht

Heb een bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen. 2 kleine sier schroefjes, hoe moeilijk kan het zijn. Zelfs verzendkosten betaald.

Top service!

Netjes verpakt, snelle levering. Bij vragen volgt snel antwoord. Kortom zeer tevreden.

Super leuke lamp

Super leuke lamp, goed verpakt wij zijn er erg blij mee

Jet product is geweldig! Goede service

Jan van Riebeecksingel 5

5223 HB 's-hertogenbosch

Over bijlien.nl

Bij Lien! Denk jij erover na om je interieur te veranderen en wil je een unieke look creëren in jouw huis? Bij Bij Lien vind je een uitgebreid assortiment van stoere en betaalbare woonaccessoires en meubels. Ons aanbod wisselt regelmatig waardoor je altijd genoeg keuze hebt om jouw interieur compleet te maken.