Ronduit schofterige behandeling na foutieve levering
Mijn ervaring met Outdoorisland is ronduit schokkend en verdient nul sterren. Ik bestelde een Speeltoestel met schommel, maar de levering was een chaos: slechts 5 van de 7 colli werden geleverd en veel later dan meermaals beloofd, direct contact opgenomen maar dat moest gewoon kloppen.Helaas was dat niet het geval kwamen mijn timmermannen achter, meer dan de helft van de zwarte latten ontbrak, en twee Douglas balken waren 11 cm te kort, zoals bevestigd door drie timmermannen met 80 jaar ervaring. Er was geen fysieke handleiding, alleen een QR-code naar een bouwtekening, wat het werk nodeloos complex maakte.De klantenservice was praktisch onbereikbaar: lange wachttijden aan de telefoon, geen reactie op mijn herhaaldelijke emails, en een belofte om terug te bellen op dezelfde dag werd niet nagekomen. Door hun fouten moest ik €600 extra uitgeven (€300 aan materialen, €300 aan 5-6 uur extra arbeid).
Wat deze ervaring echt onacceptabel maakt, is Outdoorisland’s houding. Aanvankelijk ontkenden ze stellig dat de fabriek fouten kon maken, met neerbuigende opmerkingen zoals: “Hier kan ik niet zo heel veel mee” en de suggestie dat ik zelf schuld had omdat ik niet via andere kanalen contact zocht wat ik bij het bestellen wel had gedaan, het andere kanaal was de eigenaar die op mijn laatste berichten geen antwoorden had gegeven en me verwees naar de zaak zelf(begrijpelijk heb hem express niet willen lastig vallen)Pas na weken van aandringen gaven ze dan toch toe dat de levering inderdaad niet klopte(let op het was echt onmogelijk dat het niet klopte werd me aan de telefoon op neerbuigende manier verteld). Toch weigeren ze de factuur van de timmerman te accepteren, blijven ze eisen om een originele bouwmarktbon, inmiddels afgesproken dat ze zouden betalen, deze belofte ook niet nagekomen. Wel heeft de eigenaar het lef gehad om leugenachtig op mijn google recensie te reageren, lees het zelf en huiver.