Filters

10

Servicegericht, snel, accuraat

Mijn adapter ging helaas kapot binnen de garantietermijn. Zonder gedoe een nieuwe geregeld. Top

 • Aanbevelen? Ja
3

niet echt klantvriendelijk

in de chat werd mij beloofd dat ik het die middag geleverd zou krijgen...kreeg het pas de volgende dag kreeg een mail waarin werd gevraagd naar een foto...toen ik die nog niet gestuurd had kreeg ik een mail dat het pakket bij de post was gebracht. toen ik daarom een mail stuurde met de vraag hoe dat nou zat, werd er niet meer geantwoord... daar werd ik erg onzeker van en wist ik niet waar ik aan toe was... heb er een slecht gevoel over

 • Aanbevelen? Nee
9

Snel en eenvoudig de juiste adapter

Snel en eenvoudig de juiste adapter

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte ervaring van begin tot eind

Adapter gezocht op typenummer, 100% match op de site. Daarna krijg ik compleet andere adapter toegestuurd, ander amperage (1,3 i.p.v. 2,37) en andere connector (aan de 'stopcontact-kant'). Contact gezocht: ondanks dat er staat dat je kan bellen, krijg je altijd voicemail, meermaals geprobeerd. Dan maar de 'chat': Daar reageert ook niemand, maar krijg je na paar min. in beeld dat je je email maar moet achterlaten. Contactformulier ingevuld: duurt 1,5 dag voordat je reactie krijgt en zo laat, dat je pas de volgende dag kan reageren. Wat blijkt: is de enige adapter die ze hebben voor dit model. Amperage 'zou moeten werken', andere stekker kan ik erbij bestellen. Waarom dan doen alsof ze dit typenummer hebben? Geef gewoon aan dat het een andere is die ook zou kunnen werken. Meermaals ongenoegen geuit per mail, geen enkele verontschuldiging. Nooit meer...

 • Aanbevelen? Nee
2

Adapterstekker past niet op Medion laptop. Chat zegt past wel ! Idioot.

Ik bestelde een adapter voor mijn Medion laptop. Daar zit een stekkertje aan van 3,5 mm. Ik gaf het type en serienummer van mijn laptop op. Ik kreeg een adapter met een dikke stekker van 5,5 mm. ik probeerde te chatten. Ik was de eerste in de wachtrij. Pas na twee uur kreeg ik een reactie. Erik zei dat het wel de juiste adapter was. En dat ik de adapter maar moest terugsturen als ik niet tevreden was. En elders een adapter te bestellen. Hij bleef volhouden dat het wel paste. Idioot natuurlijk. Een jaar geleden bestelde ik ook een adapter bij adapter online. Toen kreeg ik ook een adapter met de te dikke stekker. Ik heb toen een originele Medion adapter besteld. Die had wel een stekker van 3,5 mm. Maar die ging ook na een jaar kapot. Adapter online weigert zijn administratie aan te passen. Medion adapters hebben een ander stekkertje als Erik van adapter online denkt. Brutaal en eigenwijs. Gelukkig zijn er nog andere sites waar een adapter besteld kan worden.

 • Aanbevelen? Nee
6

Uiteindelijk alles in orde

In eerste instantie de juiste adapter besteld, het werd bevestigd door de fotocontrole. Tóch de verkeerde geleverd gekregen op vrijdagmiddag. Alle communicatie gebruikt (mail/telefoon/app) en net na 17:00 uur geen contact. Op maandag tot 14:00 uur nog geen contact. Jammer Plots een leveringsbericht dat ik dinsdag een andere adapter zou ontvangen en de oude met retourlabel retour kon. Eind goed, al goed, levering op dinsdag ging ok. Laptop weer kunnen voorzien van verse stroom

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden (tot nu toe)

Twee adapters voor mijn MacBook Pro gekocht, omdat ze bij AdaptersOnline veel goedkoper zijn dan de originele adapters van Apple. Ze werden netjes en snel geleverd en tot nu toe (ze zijn nog niet zo lang binnen) prima naar wens en verwachting. Let wel: het gaat om een blok met trafo en de dunne kabel, zoals je dat ook bij je MacBook geleverd krijgt. Wil je echt een beetje lengte aan je snoer, bestel dan een verlengkabel mee. Als je al een verlengkabel hebt, past die er waarschijnlijk wel op en zit je goed. En zorg dat je heel goed weet welke adapter je nodig hebt: check het wattage op je huidige adapter of achterhaal wat je precies nodig hebt voor jouw model MacBook. Zo voorkom je teleurstelling, die in dit geval niet aan de leverancier kan liggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

bestelling snel en correct behandeld

Adaptersonline blijkt meer dan dozen schuiven te zijn. Deskundig wordt de bestelling bekeken of de juiste adapter is gekozen. Door snel foto's uit te wisselen kon het juiste model worden bepaald en tijdig worden verstuurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen!

Na een plotseling uitvallen van mijn bejaarde laptop en het zoeken naar de oorzaak bleek de adapter defect te zijn. Op internet vond ik al snel Adapter online. Bij het zoeken naar de juiste adapter kreeg ik automatisch chat contact en werd uitstekend geholpen. De volgende dag ontving ik, zoals beloofd, de goede adapter en kon ik weer gebruik maken van mijn laptop. Uitstekend geholpen dus, waarvoor dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel de juiste adapter in huis

Duidelijke website waardoor ik snel de juiste adapter had gevonden. Nog even via de chat een bevestiging gevraagd en na de bestelling de adapter snel ontvangen. Prima diensverlening.

 • Aanbevelen? Ja
8

Adaptersonline is behulpzaam

Adaptersonline was zeer behulpzaam met het vinden van de juiste adapter.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet goed

Onduidelijk dat er geen netsnoer bij zit, Adapter past niet op de oude netsnoer. Retourneren niet gratis en voor netsnoer moet ik weer verzendkosten betalen

 • Aanbevelen? Nee
10

prima

product voldoet aan de verwachting en snelle levertijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en snel

Er werd direct gevraagd een foto te sturen van de kapotte adapter, omdat er blijkbaar twee versies waren. Dit heb ik gedaan en de volgende dag had ik de juiste nieuwe adapter in huis. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed product, snel geleverd

Goede klantenservice om de juiste lader te vinden. Daarna snel verzonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

top alles goed gegaan

ik heb de afwerking en contact als zeer prettig ervaren mijn dank hiervoor

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede serve en een goed product

De adapter werkt goed

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende klantenservice

Hoewel ik aanvankelijk een probleem had met mijn bestelling, reageerde de klant snel en loste het probleem op. Best indrukwekkend eigenlijk

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze kwaliteit en service

Apparatuur is van Alie Express kwaliteit en de service van het bedrijf nog slechter. Gevolg van het bestellen is een kapotte laptop en geen passende oplossing. Bestel hier niet!

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede snelle levering

Makkelijk bestellen via grote keuze menu.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en goed geleverd

tevreden over levering en snelheid

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

nieuwe adopter goedkoop werkt prima snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg klantvriendelijk, pro-actief en snelle levering!

Na bestelling van een adapter werd meteen contact opgenomen om te verifiëren of de juiste adapter besteld was, omdat meerdere opties mogelijk waren. Nu heel tevreden met snelle levering van de juiste adapter.

 • Aanbevelen? Ja
2

Niet oké

Ik wil graag mijn geld terug, niets ontvangen

 • Aanbevelen? Nee

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd