perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg onder de indruk. Ze wilden eerst een foto van de adapter of poort zodat ik echt de juiste zou ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1e maal besteld bij dit bedrijf. Snelle zoekfunctie welke geschikte adopter. Alternatief gekozen die aanzienlijk goedkoper is. Duurzaamheid moet nog blijken maar werkt nu tot tevredenheid (Wordt niet warm om dergeljk) Levering de volgende dag (Post.nl)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos, 3dagen moeten wachten omdat de lader eerst "in het systeem was blijven hangen" vervolgens was hij niet goed verstuurd en was ik dus uiteindelijk 3 dagen verder voor ik de oplader in huis had... Gebeld met het bedrijf, kreeg ik een kloten excuus en dat ik er iets bij kreeg ter compensatie (een net kabel ofzo) ook niet geleverd. Ben niet boos, maar wel echt teleurgesteld ...

Geen dingen beloven die je niet kunt nakomen...

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid

Retourzending na fout onderdeel geleverd niet eens gratis. Was daardoor ineens niet meer goedkoop. Terwijl website aangaf dat dit het goede onderdel was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne communicatie. Heel betrouwbaar. Ik ben helemaal blij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd! Fijn als jeeen nieuwe lader voor laptop nodig hebt!

Aangeven dat je de korte versie van de laser krijgt. Vond ik lastig te achterhalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij bestellen van een adapter controleren ze of je wel de goede besteld en bij twijfel versturen ze niet maar vragen ze om meer informatie zodat ze de goede versturen. Top service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen bij de producten en dat heeft me over de streep geholpen om hier te bestellen

Ondersteuning hebben op zaterdag en ik had een vraag gesteld maar nog geen antwoord gehad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles vlot verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs voor een goed product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd product met goede prijs/kwaliteit verhouding en desgewenst begeleiding bij bestellen via chat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering, goed product en stevig en veilig verpakt!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed advies prijs goed. Afhandeling kan beter bij klachten

Ik heb blijkbaar een verkeerde adapter toegestuurd gekregen. Dit kreeg ik te horen nadat ik het pakket retour had verstuurd a € 7,25. Als troost kreeg ik een nieuwe adapter. Maar op mijn vraag hoe ik dan de verzendkosten terugkreeg wordt niet gereageerd. Vervolgens betaal ik voor een avondzending met de post. Dan krijg ik van PostNL dat ze het die dag niet gaan redden en het pakket komt een dan later OVERDAG en als ik dan wil wijzigen bij de Post NL in avond zou ik er WEER voor moeten betalen !!! Dit is een gevalletje alles wat verkeerd kan gaan gaat verkeerd maar het is wel vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed geholpen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!