Adapters gaan heel snel stuk

Adapters gaan heel snel stuk mac book, dit is de 5de die ik al bestel

WAUW super snelle service en top product

Wat een fantastisch snelle service! In de namiddag besteld en de volgende dag werd het al geleverd, ondanks dat dit van NL moest komen. Goed op de hoogte gebracht van status van levering en product volledig zoals omschreven! Wordt ook heel duidelijk uitgelegd op de site vind ik hoe je kan bepalen welke kabel de juiste is. Een echte aanrader en als ik nog spulletjes nodig heb kom ik hier zeker weer. Prijs, kwaliteit en service dubbel en dik juist!!!

Een heel fijne service wat een betrouwbaar gevoel geeft.

In de wereld van adapters online is het lastig een betrouwbare webwinkel te vinden. Via google kwam ik op adaptersonline.nl. Ik wist precies welke adapter ik nodig had. Even chatten en hoppa, meteen een goed advies en later nog een email of ik voor de zekerheid nog een foto kon sturen van het uiteinde van de huidige adapter zodat ze zeker weten dat ze de juiste opsturen. Geweldig toch!?

Goede prijs en kwaliteits verhouding

Afgezien van het ontbrekende Apple logo is de adapter (wat materiaal betreft) exact hetzelfde in vergelijking met de originele Apple adapter.

Snelle levering en netjes verpakt

Duidelijk keuze menu, ik ben voor origineel gegaan en ziet er eigenlijk nog beter uit als mijn eerste originele (dikkere kabels)!

defecte ASUS adapter vervangen, volgende dag in huis. Prima!

Één van de contactstekers van de adapter van mijn ASUS laptop was afgebroken, dus kapot én duidelijk geen garantie. Bij Adaptersonline de originele ASUS adapter gevonden, en besteld met vermelding van mijn ASUS laptop model. Meteen de bestelbevestiging ontvangen en binnen een uurtje daarna een extra mailtje ontvangen met verzoek om een foto van de connector te mailen ter controle. Foto meteen teruggemaild. Adapter werd volgende dag s'morgens al aan de deur bezorgd en ik kon weer verder. Prima service.

goed met een kleine helaas

de bestelde adapter functioneert wel, maar werd geleverd zonder het benodigde netsnoer. dat kon ik weer van een andere adapter halen, maar toch een onvolledig gevoel.

Ruim aanbod en een snelle levering

Prima service en zeer zeker betrouwbare webwinkel

Helaas bleek de adapter die afgeleverd werd (alhoewel hij heel erg leek op de defecte adapter) niet de juiste te zijn. Meteen een mail gestuurd en nog diezelfde dag werd de juiste verstuurd. De volgende dag had ik hem al in huis. Nu bleek het wel de juiste te zijn en hij bleek prima te werken. Ik ben uitermate tevreden over de geleverde service.

Via de chat de bestelling doorgenomen.

De adapter werkt uitstekend, goed geholpen via de chat!

Duidelijke site, goed geholpen via de chat en ik had mijn bestelling snel in huis.

Volledig volgens verwachting

Wat ik heb besteld kwam overeen met wat ik had verwacht / gehoopt geleverd te krijgen. Ook binnen het aangegeven en verwachte moment van levering. Positief dus!

Ik heb de adapter nog steeds niet ontvangen

Ik kan dus moeilijk een beoordeling geven. Wel apart dit hè?

Gewoon Top

Snelle service en top kwaliteit En binnen de 24 uur geleverd top team doe zo verder

Heel prettig

Werd goed geholpen en ze namen ook de tijd om te checken of de apapter wel degelijk de juiste was voor mijn laptop zodat ik niet de verkeerde kocht.

Bestelling via mail door bedrijf gecheckt waarna levering binnen 24 uur!

Helemaal goed!

Via de site en chat, supergoed advies gehad, de mogelijkheid tot retourneren zonder kosten en een supersnelle bezorging. Echt gied!

Gisteren verkeerd product vandaag al het goede

Gisteren kreeg het via bol.com geleverde product binnen. Bleek het verkeerde. Na contact met adaptersonline, kreeg ik meteen de mededeling dat ze het goede zouden toesturen zonder alle rompslomp van retourzending etc. Net was het goede product al binnen. Echt fijn, zo’n service! Dank.

Mijn levering is nog steeds niet aangekomen

Zou geleverd moeten zijn op 8 juni

De bedrijf is vertrouwbaar

Mijn ervaring was goed.

2 x verkeerde adapter doorgestuurd

En daarrenboven geen antwoord meer na mijn mails over de 2e verkeerd geleverde adapter. Zie mails met onderwerp "advies: #507455" Heel erg teleurstellend

Goede service en snel onderweg

Fijn dat er een controle mechanisme is die extra checkt of je ook daadwerkelijk de goede oplader besteld voor je laptop. Snel verzonden en de volgende dag in huis!

Hele goede service

Na een adapter gekocht en ontvangen te hebben bleek deze na een uur niet meer te werken. Na WhatsApp contact werd er direct zonder gezeur een nieuwe verstuurd.

Goed service product is defect

The adaptor is not working shame. will have to mess about with changing etc..

Prima service.

Snelle levering helemaal goed.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

info@adaptersonline.nl

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!