Verkeerde adapter ontvangen en krijg geen reactie via dienst na verkoop

had een foto gestuurd op voorhand, adapter ontvangen maar bleek toch de verkeerde zijn. Via chat en via mail contact opgenomen maar krijg totaal geen reactie. Heel spijtig!

Duidelijk en snel

Goed geholpen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd( mits op voorraad)natuurlijk

Helpful, fast service

We found the exact adapter we were looking for. It was easy to order and we received it quickly within a few days. Thanks

snelle levering tegen prima prijs !

goed alternatief waarbij je niet naar de winkel hoeft en het product snel geleverd wordt kwaliteit-prijs verhouding is okay

Snelle levering!

macbook pro charger & cable

Good value Quick shipping Great customer service (needed an invoice for work) Efficient packaging

Ik had snel mijn pakket en ben erg tevreden

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden met de aankoop alsook met de verzending. Op tijd geleverd. Ik bevel deze website aan.

Prima webshop en producten

Adapter voldoet aan verwachtingen, snelle levering, goede prijs. Aan te bevelen.

Matige bezorgtijd en klantenservice.

De adapter is een week te laat geleverd. Daarnaast geeft de klantenservice geen gehoor. Enige opsteker is dat de oplader uiteindelijk wel is aangekomen.

levering liet dagen op zich wachten

Bestel proces en keuze prima, echter bezorging verliep moeizaam. geen idee hoe het komt maar bezorging liep vertraging op en kwam 2-3 dgn te laat

Snelle levering!

Exotische voeding, toch in voorraad

Goede service!

Ik had met spoed een lader nodig, online besteld en daarna even een berichtje gestuurd of ik hem ook mocht afhalen. Dit was geen probleem. Bedankt voor het mee denken! Ik kan weer verder met mijn werk.

Slecht!!!

Ik heb een adapter besteld 5 dagen geleden, nog steeds niet ontvangen

Mijn ervaring in één zin

Mijn ervaring is niet in één zin te omschrijven. Nog niet eerder ben ik zo via geholpen op het internet als bij deze webshop. Onze adapter was defect geraakt. We hebben vorig jaar een puppy aangeschaft. Na dagen, zeg gerust maanden lang puppy cursus te hebben gevolgd heeft onze hond alsnog de kabel als speeltje gezien. Hij heeft de plug helemaal kapot gebeten waardoor ik niet meer heb kunnen achterhalen hoe onze plug er uit zag. Omdat wij een oude laptop hebben en het modelnummer dat aan de onderzijde vermeld is niet meer duidelijk zagen wisten we dat dit een hele klus zou worden. Eerst via Google gezocht naar adapters, veel aanbieders, veel buitenlandse sites en ander schorriemorrie. Adaptersonline.nl kwam het betrouwbaarst over en hier hebben wij onze zoektocht dus ook voortgezet. Man man man.. nooit geweten dat er zo veel soorten zijn. Wattages, plugmaten, merken. Nou je raad het al, ik was de weg na een aantal pagina's klikken behoorlijk kwijt. Net op het moment dat ik er klaar mee was kwam er rechts in mijn scherm een berichtje verschijnen. Eric vroeg of ik hulp nodig had met het zoeken van een adapter. En of ik hulp nodig had. Ik heb Eric de gehele situatie uitgelegd zoals ik hierboven ook heb gedaan. De hond, de kapot gebeten kabel en de oude laptop waarvan ik het modelnummer niet meer kan lezen. Ik kreeg deskundig antwoord en na een aantal vragen van Eric te hebben beantwoord stuurde hij de link naar een adapter. Deze heb ik op goed vertrouwen besteld. De volgende ochtend ging de deurbel al en daar was de bezorger van Postnl met mijn adapter. Mijn vrouw was nog een beetje verbaasd over de snelheid van bezorgen, wij bestellen niet vaak online. De adapter gelijk geprobeerd en het werkt uitstekend. Ik heb daarna Eric nog eens bedankt in de chat en wil mijn dank hier nog eens uiten. Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik het zeker weer bij jullie bestellen!

Loze beloftes en een zeer slechte klantenservice

Ik heb bij adaptersonine een nieuwe adapter voor mijn laptop besteld, zoals beloofd word er gekeken of je adapter die je besteld ook geschikt is voor jou specifieke laptop. Helaas is na ontvangst van de adapter dit blijkbaar NIET gebeurd... Oké dat kan gebeuren, om deze reden met heel veel moeite de adapter retour gestuurd, voordat deze retour ging was mij beloofd dat alle kosten die ik aan deze bestelling heb gemaakt terug gestort zouden worden.... Helaas is dit NIET gebeurd, dus conclusie.... Loze beloftes, slechte behandeling van de klanten en weg gegooid geld.

Fijne adapter, snel geholpen, top!

Erg aardige mensen, bestelling was eerst niet direct aangekoemn, maar dit hebben ze supersnel geantwoord en nogmaals opgestuurd.

Levert niet het afgesprokene

Bestelde netsnoer zou volgens afspraak 1,80 m zijn en was bij levering slechts 1,20 m. Door die lengte voor ons niet te gebruiken en jullie reageren niet op onze reactie. Niet via de chat en ook niet via aparte mail hoe dit op te lossen. Dat vinden we zeer vervelend.

Vlotte afwerking

Vanaf bestelling en betaling en levering vlotte afwerking

Heel snelle en correcte service.

Kan het alleen maar sterk aanraden.

gek

beetje gek dat als je iets besteld je een foto moet stieren van wat je wil hebben voordat ze het verzenden, die mail kwam overigens in mijn spam en niet in mijn gewone mail terecht waardoor ik heel lang moest wachten op het product

Prima geholpen met de keuze maken van de adapter

Snelle reactie op mijn vraag, makkelijk betalen, goede track & tracé en snelle levering. Prima service.

Prima service, snelle levering

De juiste adapter snel geleverd!

Disgusting

I had a delivery problem with them. You never can cancontact with them. I tried to call them and wrote a letter, they did not answer the call. They replied to the letter with an automatic reply and did not solve my problem. I will never order their adapters again. the quality of the adapters is poor. the adapter works one year after that it breaks. I do not advise anyone to use the service of this company.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!