De adapter werkt

Onze aanschaf voor een nieuwe adapter is gelukt. Het is een werkend product. De levering was zelfs sneller als dat verwacht werd! Echter hebben wij zelf een C5-kabel aangesloten. Deze was namelijk niet bijgeleverd of dat hadden wij niet gelezen via de site. Tot dusverre alsnog het gewenste effect. Goed in orde.

Snelle en juiste service

Ik had een nieuwe adapter nodig voor mijn laptop, en heb er een besteld volgens de specs die op mijn oude oplader stonden. Bij de bestelling gaf ik het serienummer van mijn laptop in zodat ik zeker de juiste lader zou krijgen. Het werd echt geverifieerd en moest daags nadien een foto doorsturen van mijn oorspronkelijke lader omdat er voor mijn toestel 2 verschillende koppen waren. Zo kreeg ik zeker de juiste lader in mijn bus. Echt een topservice die nog eens snel verliep ook

Alle top!

de service was erg goed en de levering was snel

Niet kundig

Ik heb 5 foto,s gestuurd incl type nummer alles stond er op van mijn WiFi router nog krijg ik de verkeerde adapter, weer een formulier insturen pakje terug sturen kost totaal nog eens € 7,00 maar nog steeds geen goede adapter.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Precies wat ik besteld had en op tijd

Product was hetgeen wat ik besteld had en van het originele merk wat ik wilde. Werkt zoals het hoort en geen overdreven grote verpakking zoals bij veel bestelde producten bij andere leveranciers.

Prima adapter, netjes ingepakt

Het was makkelijk om de goede adapter te bestellen omdat een medewerker in de 'chat' even gecheckt heeft of de adapter die me goed leek, inderdaad paste bij mijn MacBook. De adapter kwam in een net doosje aan.

Good transport

Good

Bestel procedure verloopt als omschreven op de site

Gewoon een prettige online winkel ervaring.

Niet nog eens

Via whatsapp had ik een gesprek aangegaan om de juiste adapter/oplader te vinden voor een toestel waar ik de oplader van de batterij kwijt was. Ze raden bevelen mij een product aan dat totaal irrelevant is voor mijn toestel maar omdat ik geloofde in hun ervaring en kennis heb ik de aanbevolen adapter besteld. Bij aankomst blijkt het product met bijhorende ‘hulpstukjes’ geen één van allemaal te passen. Bij contactopname in datzelfde gesprek krijg ik al een week geen respons van hun. Jammer maar voor mij nooit meer!

Twee keer verkeerde plugje, ondanks aanleveren gegevens

Ik heb bij twee bestellingen een adapter met de verkeerde aansluiting ontvangen. Ondanks het bij de tweede bestelling doorgeven van typenummer van zowel de laptop als de adapter én een foto van het plugje. Adapter moet ik dus voor de tweede keer terugsturen, beide keren voor €6,75 verzendkosten. Compensatie bestelkosten voor de eerste keer was aardig, maar ik schiet er alsnog €13,50 bij in voor het tweemaal terugsturen, plus de €3,95 voor de tweede bestelling. En ik heb nog steeds geen werkende adapter. Behoorlijk bedroevend. Aangezien er geen adequaat product is geleverd, ondanks al mijn voorzorgsmaatregelen in die richting, zou ik het eerlijk vinden als ik de verzend- én retourkosten van beide bestellingen terug kan krijgen.

K*T

Adapter nooit ontvangen. Bellen/contact maken lukt niet. Klachtenformulier ingevuld... NUL reactie. Kortom K*T, K*T,K*T

Bij het bestellen wordt per mail om bevestiging van het type gevraagd zodat je zeker weet dat het past. Ik ontving helaas een defecte adapter maar er werd gelijk een nieuwe verstuurd die prima werkt. Goede service!

Betrouwbaar, goede service

Voor herhaling!

Mijn ervaring in één zin!

Mijn ervaring is niet in één zin te omschrijven. Nog niet eerder ben ik zo via geholpen op het internet als bij deze webshop. Onze adapter was defect geraakt. We hebben vorig jaar een puppy aangeschaft. Na dagen, zeg gerust maanden lang puppy cursus te hebben gevolgd heeft onze hond alsnog de kabel als speeltje gezien. Hij heeft de plug helemaal kapot gebeten waardoor ik niet meer heb kunnen achterhalen hoe onze plug er uit zag. Omdat wij een oude laptop hebben en het modelnummer dat aan de onderzijde vermeld is niet meer duidelijk zagen wisten we dat dit een hele klus zou worden. Eerst via Google gezocht naar adapters, veel aanbieders, veel buitenlandse sites en ander schorriemorrie. Adaptersonline.nl kwam het betrouwbaarst over en hier hebben wij onze zoektocht dus ook voortgezet. Man man man.. nooit geweten dat er zo veel soorten zijn. Wattages, plugmaten, merken. Nou je raad het al, ik was de weg na een aantal pagina's klikken behoorlijk kwijt. Net op het moment dat ik er klaar mee was kwam er rechts in mijn scherm een berichtje verschijnen. Eric vroeg of ik hulp nodig had met het zoeken van een adapter. En of ik hulp nodig had. Ik heb Eric de gehele situatie uitgelegd zoals ik hierboven ook heb gedaan. De hond, de kapot gebeten kabel en de oude laptop waarvan ik het modelnummer niet meer kan lezen. Ik kreeg deskundig antwoord en na een aantal vragen van Eric te hebben beantwoord stuurde hij de link naar een adapter. Deze heb ik op goed vertrouwen besteld. De volgende ochtend ging de deurbel al en daar was de bezorger van Postnl met mijn adapter. Mijn vrouw was nog een beetje verbaasd over de snelheid van bezorgen, wij bestellen niet vaak online. De adapter gelijk geprobeerd en het werkt uitstekend. Ik heb daarna Eric nog eens bedankt in de chat en wil mijn dank hier nog eens uiten. Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik het zeker weer bij jullie bestellen!

Gewoon goed

Super overzichtelijk en makkelijk contact

waardeloos

verkeerde oplader ontvangen, en er is met geen mogelijkheid contact te leggen met die lui.

Goeie service

Via de chat goed geholpen naar de juiste oplader. Snel en netjes geleverd!

Verkeerd geleverd

Onkundig personeel !

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Snelle levering, product voldoet prima.

Snel en goed

Hele snelle levering en goed meegedacht, de adapter die ik moest hebben is er in 2 uitvoeringen(andere connector). Dat wist ik niet. Minuten na mijn bestelling kwam al de vraag of ik een foto via de Whatsapp kon aanleveren, zodat ze de juiste uitvoeringen konden leveren

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Goede service.

Ik ben blij dat ik in één keer dw juiste adapter toegestuurd heb gekregen. Adapters online had alleen een foto van de plug van mijn adapter en het model van mijn laptop nodig om de juiste adapter voor me te vinden.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!