uitstekend

Goede service, extra controle middels een foto of je het juiste hebt besteld

Snel levering, prima service

De adapter functioneert goed voor mijn M1 macbook air. Geen dure apple adapter nodig!

Werkt goed, goedkoop en snel

Werkt goed, snelle levering, kortom: zeer tevreden.

hij werkt uitstekend

hij werkt uitstekend

Prima kwaliteit en goed prijs

Ik moest een nieuwe adapter hebben voor mijn laptop en er waren 2 verschillende plugs hiervan, dus vroegen ze voor een foto om te weten welk de juiste plug was die ze moesten opsturen.

Behulpzame klantenservice

Behulpzame klantenservice

Ik heb mijn bestelling netjes en op tijd ontvangen

Ik werd toen ik nog aan het zoeken was naar de juiste adapter netjes en erg snel geholpen. Binnen een paar minuten had ik de adapter die ik nodig had. Ik kreeg een nette bevestiging toen ik had betaald, en werd goed op de hoogte gehouden van hoe lang het nog ongeveer zou duren tot hij aankwam. Hij kwam binnen de beloofde twee werkdagen, en het product is volledig naar wens.

Prachtige service.

Adapter besteld en in mum van tijd geleverd. Snoer vergeten bestellen en deze nadien bij besteld en opnieuw snel geleverd.

Alles in goede orde ontvangen

Enige nadeel is dat je niet meteen een kabel erbij kan bestellen. dit kan pas als je de bestelling gaat afronden. dit was een beetje onduidelijk.

heel goede adapter voor een redelijke prijs

Voor een Sony Vaio adapter besteld. Zeer snel geleverd. Kwaliteit van de adapter is net zo goed als de originele. Ben heel verbaasd om eerlijk te zijn. Heeft nieuw leven ingeblazen in onze laptop. Ben heel tevreden met de aankoop .

Snel geleverd maar helaas is mijn laptop kapot dus ik had er niks aan die nieuwe adapter

Afhandeling was perfect.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Het bestellen ging makkelijk. Ik zou zaterdag de bestelling ontvangen maar heb hem nog steeds niet. Nu staat hij op woensdag.

Goed dat jullie zelf nog even checken of de stekker goed was (2 typen)

Dell adapter voor Notebook

Op de website gezocht naar een Dell adapter gekeken voor een Dell XPS 13 notebook. Vriendelijk en snel online geholpen door een medewerker. Nadat ik had besteld, werd er nog een gevraagd voor een foto van de huidige adapter zo ze de goede zouden opsturen. Zoals beloofd was deze de volgende dag in huis. De adapter werkt goed. Het enige minpuntje is dat er op de website staat, dat het originele Dell adapter is. Het is echter geen originele vandaar ook wat minder sterren.

snel en correct

bestelling voldoet geheel aan mijn verwachting; snel geleverd

Prima adapter, snelle bezorging!

Goede hulp gekregen om de juiste adapter te bestellen via helpdesk, snelle bezorging en goede prijs.

Echt heel fijn en overzichtelijk

Heel goed geholpen en enorme keus!

Grote keus en snelle levering.

geen enkele reactie ontvangen op mijn klacht

Een adapter ontvangen die het niet doe. 2x gebeld, een mail gestuurd en een filmpje gestuurd van de niet werkende adapter EN GEEN ENKELE REACTIE, ABSURD!

Top komen afspraken na

Snelle levering conform afspraak. Product was defect bij levering snelle en adequate afhandeling en nieuw product opgestuurd zonder weken van mailen

Bestelling na 6 dagen nog niet binnen

Helaas bestelling nog niet binnen en hoop dat ie wel nog komt. Als je met een kapotte laptop oplader zit duurt 6 dagen toch best lang

2 foute leveringen

Adapter met een extra snoer besteld. Bij de eerste levering geen extra snoer geleverd. Snoer nageleverd, maar past nu niet op de adapter. Ik had de verpakking weggegooid, vandaar nog niet retour gestuurd. In afwachting op een passend extra snoer, daarna zal ik het eerste extra snoer terugzenden. Groet, P.F.

The deliver was really quickly

Service, price and deliver are really good

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!