Snelle service naar wens en behoren.

Snelle levering en juiste product

Ik zou het zeker aanbevelen, het juiste product is geleverd. Er was een snelle levering en ook geleverd op de aangegeven dag

Super goede service!!

In januari had ik een sterrenlamp besteld maar helaas was mijn zoon de afstandsbediening kwijtgeraakt. Ik mailde of ik er één los kon bestellen en kreeg meteen een vriendelijke reactie terug! Ze hebben mij een nieuwe afstandsbediening opgestuurd, geheel kosteloos! Mijn zoon is weer helemaal happy en ik ook omdat ik zo vriendelijk en menselijk ben benaderd!

Men stuurt niet zomaar iets op maar denken mee met de klant zodat in een keer de juiste adapter geleverd wordt.

Slechte service

Geen telefonische service. Een robot die tegen me praat op de website. Er staat op de website: Voor 17:30 besteld - Morgen in huis. Nou na 5 dagen heb ik het nog niet ontvangen. Niemand die me wat kan vertellen hoe en wat. Wel een Track & Trace code meegeven, maar niet mee versturen.

Zocht een specifieke adapter voor mn laptop. Kon hem goed vinden op de site. Kreeg nog een extra mail na mn bestelling met de vraag om een foto te sturen van het uiteinde van de oplader, omdat er twee types adapters voor de laptop beschikbaar waren en om er voor te zorgen dat ik de correcte besteld zou hebben en geleverd kreeg. Top service!!!

Mijn ervaring in één zin

Mijn ervaring is niet in één zin te omschrijven. Nog niet eerder ben ik zo via geholpen op het internet als bij deze webshop. Onze adapter was defect geraakt. We hebben vorig jaar een puppy aangeschaft. Na dagen, zeg gerust maanden lang puppy cursus te hebben gevolgd heeft onze hond alsnog de kabel als speeltje gezien. Hij heeft de plug helemaal kapot gebeten waardoor ik niet meer heb kunnen achterhalen hoe onze plug er uit zag. Omdat wij een oude laptop hebben en het modelnummer dat aan de onderzijde vermeld is niet meer duidelijk zagen wisten we dat dit een hele klus zou worden. Eerst via Google gezocht naar adapters, veel aanbieders, veel buitenlandse sites en ander schorriemorrie. Adaptersonline.nl kwam het betrouwbaarst over en hier hebben wij onze zoektocht dus ook voortgezet. Man man man.. nooit geweten dat er zo veel soorten zijn. Wattages, plugmaten, merken. Nou je raad het al, ik was de weg na een aantal pagina's klikken behoorlijk kwijt. Net op het moment dat ik er klaar mee was kwam er rechts in mijn scherm een berichtje verschijnen. Eric vroeg of ik hulp nodig had met het zoeken van een adapter. En of ik hulp nodig had. Ik heb Eric de gehele situatie uitgelegd zoals ik hierboven ook heb gedaan. De hond, de kapot gebeten kabel en de oude laptop waarvan ik het modelnummer niet meer kan lezen. Ik kreeg deskundig antwoord en na een aantal vragen van Eric te hebben beantwoord stuurde hij de link naar een adapter. Deze heb ik op goed vertrouwen besteld. De volgende ochtend ging de deurbel al en daar was de bezorger van Postnl met mijn adapter. Mijn vrouw was nog een beetje verbaasd over de snelheid van bezorgen, wij bestellen niet vaak online. De adapter gelijk geprobeerd en het werkt uitstekend. Ik heb daarna Eric nog eens bedankt in de chat en wil mijn dank hier nog eens uiten. Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik het zeker weer bij jullie bestellen!

slecht

de aansluiting van de stekker in de computer is heel zwak, deze doet het direct vanaf aankoop al niet goed

Goeie lader, snel geleverd

De oplader werkt helemaal prima en werd ook al twee dagen later geleverd. Ik ben blij dat ik mijn laptopmodel kon aangeven tijdens de bestelling. Zo weet ik zeker dat de oplader bij mijn pc past. Ik was ook tevreden over de site-navigatie.

zeer slecht duurt allemaal veels te lang komen geen afspraken na

zeer slecht duurt allemaal veels te lang komen geen afspraken na

Mijn bestelling werd snel geleverd en beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen

erg goed

Duidelijk omschreven en super snel en netjes geleverd.

Perfect geholpen op de chat.

Snel en correct geleverd.

Twee jaar lang met een Zedar adapter doen, vind ik een mooie tijd.

Ik kocht twee jaar geleden een adapter bij Adaptersonline.nl en ben er zeer tevreden mee.

Adapter incompleet

Via de chat geholpen naar de juiste accu, daar was ik erg blij mee! Maar eenmaal ontvangen zat er geen V220/V230 aansluiting bij. Jammer dat de accu incompleet geleverd wordt.

Prima service!

Altijd een prettige ervaring. Communicatiemomenten omtrent het bestelproces zijn in orde. Ook bij een probleem is er snel een oplossing en men doet wat beloofd wordt. Verpakking van sommige artikelen mag wat beter en dat is mijn enige punt van kritiek.

Toppers!

Na mijn bestelling werd mij gevraagd om voor de zekerheid een foto te maken van mijn defecte oplader zodat ze zeker wisten dat ze de goede zouden opsturen. Alles binnen een dag geregeld!

Zeer slecht

Oplader besteld en betaald maar deze nooit ontvangen. Zijn niet bereikbaar.

Zeer goede prijs en service

Zeer goede ervaring met Adaptersonline , er werd zelfs een mail met foto gestuurd om te controleren of het de juiste adapter was en daarna werd hij erg snel verzonden voor een onklopbare prijs , Ik ben een zeer tevreden klant .

Niet aangekomen bestelling

Bestelling werd zonder bericht geannuleerd. Krijg taal noch teken over de gang van zaken. Er kan een probleem zijn, maar laat in ieder geval iets weten.

Super snelle levering

Alles zoals het hoort. Lader werd geleverd zoals aangegeven

Prettig snel contact en hulp bij de keuze

Snelle levering!

Misleidende foto's op site.

Ik vind het raar dat wanneer ik een adapter bestel er geen kabel bij wordt geleverd om de adapter mee in t stopcontact aan te sluiten. Blijk je dus appart er bij te moeten bestellen. Kun je dus weer verzendkosten betalen. Slechte service.

ik kon het niet gebruiken want het was niet de goede

Geweldige service

Mijn ervaring is dat ik mijn adapter besteld en betaald heb en binnen 10 minuten een orderbevestiging dat ze ermee aan de slag gaan nog geen 2 uur daarna al een verzendopdraxht kreeg en dat hij de volgende dag netjes bij mij is afgeleverd prima

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!