Negatief

Er staat op de website dat de volgende dag wordt geleverd Helaas bij mij na 4 dagen nog geen levering

Niet goed

Hallo Geen probleem met de bestelling. Maar de levering is niet Oke. Ik kon de bestelling in Veldhoven ophalen wat ik helemaal niet had aangegeven.

zeer goede service

snelle levering en zeer goede service. Meteen na aankoop persoonlijk contact om de juistheid van de bestelde adapter te garanderen.

Zeker een aanrader

Was ontzettend onthand dat mijn adapter niet meer werkte. Komt nooit goed uit Op dit moment zeker niet. was super verrast hoe de site en de chat perfect werkte Super duidelijk en overzichtelijk Na bestelling de volgende dag keurig op afgesproken moment geleverd. Zeker een aanrader

Goede feedback na bestellen van een adapter voor mijn laptop. Dit voorkomt een verkeerde levering. Dat vind ik pas ondernemen, betrokkenheid tonen en zorgt voor 100% klanttevredenheid. En dat voor zulke scherpe prijzen is bijzonder te noemen! Top bedrijf.

Goe, goedkoop en snel geleverd.

Adapter van mijn MacBook Pro gaf de geest terwijl ik voor mijn studie bezig was. Mac was leeg, Time Machine dus niet te benaderen. Paniek! Gelukkig kon ik weer snel verder.

Goed geholpen

Maandag een adapter besteld dinsdag in huis, helaas iets later dan verwacht. Postnl kwam net voor etenstijd aan de deur, dit was erg balen want had geen zin om na het eten nog weer de laptop te pakken. Woensdag geprobeerd om hem aan te sluiten, helaas het past niet. Natuurlijk heb ik eerst even gebaald en mijn frustraties weg gerookt, niet binnen gewoon lekker buiten want het is een zonnige dag. Nadat ik was afgekoeld, niet letterlijk want het was al best warm, heb ik op de website hulp gevraagd via de chat. Ik kreeg al snel antwoord en we kwamen tot de conclusie dat ik de verkeerde heb besteld. Achteraf had ik beter voordat ik bestelde even hulp kunnen vragen, maar goed achteraf kijk je de koe in de ... Gevraagd of ik mijn bestelling kon omwisselen, dit was uiteraard geen probleem. Ik woon gelukkig in de buurt en aangezien het mooi weer was deze woensdag, het is officieel de warmste 31 maart ooit gemeten waarbij de temperatuur om 13:20 uur al steeg naar 22,1 graden. ah fijn, ik heb dus de fiets gepakt samen met Marianne mijn vrouw. Het was een erg leuke route naar het bedrijf en we hebben genoten. Onderweg even gestopt voor een kopje koffie, zelf meegenomen want alles is dicht in deze rare tijd van Corona. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf toch nog een druppeltje zweet van mijn voorhoofd moeten vegen, het voelde wel zomer. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, de adapter omgewisseld en mijn laptop laad weer goed op.

Slecht!!

Verkeerde adapter geleverd gekregen dit meerder malen per mail aangegeven, tot nu toe geen reactie/oplossing kan zo niet!!!

Zeer teleurstellend

De geleverde adapter bleek niet geschikt voor mij laptop. De port is zelfs stuk gegaan. Dit terwijl ik het laptop model had vermeld bij de aanschaf. Ik begrijp dat dit soort gevallen niet helemaal te voorkomen zijn. De waardeloze klantenservice en het waardeloze retourproces is Adaptersonline.nl wel te verwijten. Na het invullen van het retourformulier (waarom moet dit ingevuld worden?) volgt er in instantie geen reactie. Dit is tot twee keer gebeurd en daarom lijkt het erop dat Adaptersonline.nl dit bewust negeert zodat je misschien afhaakt. Vervolgens hier geen excuus voor gemaakt en werd er gedaan alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Na veel ellende wel mijn geld terug gehad.

Slechte ervaring

Slechte ervaring Ik heb tot nu toe meer dan twintig dagen gekocht, ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Goed geholpen

Zwaar onvoldoende!!

Veel te lange levertijden. Communicatie via robot, slechte ervaringen.

Onvolledige/Trage communicatie

Website is duidelijk, bestellen gemakkelijk, prijs/kwaliteits-verhouding oké. Maar... Pas nádat je bestelling op verzonden is gezet, krijg je een mail met de vraag of je voor de zekerheid foto's wil uploaden van de stekker, waardoor de bestelling "on hold" blijft staan. Je verwacht je bestelling binnen 2 dagen, wat ook op de website vermeld staat, maar door dit geneuzel, duurt het alleen maar langer. Na herhaaldelijk bellen (en inspreken), mailen en contactformulieren op de website invullen, had ik 1 reactie gekregen; waarop ik mijn bestelling geannuleerd heb. Mijn geld was binnen 2 dagen teruggestort op mijn rekening. Dit was heel netjes. Door het hele verloop van de communicatie, zal ik niet meer snel bij hen bestellen.

De website is duidelijk en makkelijk om je product te bestellen. Ook heel erg fijn dat je type laptop nummer kunt doorgeven, zodat je niet de verkeerde oplader besteld. Na het bestellen kreeg ik een mailtje. Met de vraag om een foto van de oplader te maken. Om zeker van te zijn dat het de goede is. Dat vond ik ook top.

Snelle service, kwaliteit

Binnen de 24u werd mijn adapter geleverd en deze laadt even snel op als het origineel.

niet goed!

na drie dagen ken ik nog steeds de leveringsdatum niet!

Good quality and quickest delivery

I wasn’t sure of which charger would be the right one for my laptop, but I found it thanks to the bot and the extra check based on model when checking out. Charger works perfectly and delivery was very quick! Ordered late on the afternoon and morning after I had it home.

een bijzonder snelle levering, super klantvriendelijk en zeer betrouwbaar

Ik wil hun bedanken voor hun advies en het meedenken Groet Rob

Verkeerde stekker, geen gehoor achteraf

Tijdens bestelling werd goed extra foto gevraagd om zeker de goede stekker te ontvangen. Helaas bleek dit toch niet de juiste, dat kan, maar daarna geen contact via mail, telefoon en of contact formulier.

Firma is niet te bereiken,waardeloos.

Slecht, gewoon slecht. Zijn niet te bereiken.

Snel en accuraat

Snel de goede adapter terug. Wel appartvdat deze groter is.

Topkwaliteit en snelle levering!!

Via de chat met adaptersonline.nl kreeg ik het juiste advies welk oplaadsnoer voor mijn oudere Apple MacBook Pro moest bestellen. ‘s Middags om 16.30 uur besteld en de volgende dag in huis! Keurige en snelle levering van een kwatlitatief goed oplaadsnoer! Hartelijk dank voor jullie goede service!!

raar dat er geen netsnoer bij zit

Ik heb een adapter gekocht voor mijn Dell laptop. Bij het uitpakken zat er inderdaad een adapter in. Maar gek dat er geen netsnoer bij zit. Op het plaatje achter zie ik geen netsnoer. Dus het klopt wat er geleverd is. Maar bij een adapter verwacht ik een compleet pakket incl. netsnoer. Er is wel goed gevraagd naar het model. Misschien had daar de vraag nog bij gesteld kunnen worden of er niet een snoer bij gewenst was.

Ontevreden!

De adapter die ik gekocht heb zou van HP zijn en daarmee dus uiteraard compatible met mijn HP laptop; bij de prijs van de adapter zit niet de prijs van een een snoer inbegrepen, dat vond ik licht teleurstellend. Het snoer en de adapter pasten niet, althans mijn laptop laadde niet op. Wel kwam er een tikkend geluid uit de adapter. Nadat ik een eigen, ander snoer had geprobeerd, laadde de adapter wel op, maar in mijn optiek traag. Het tikkende geluid bleef.

Snelle levering en een goed product.

Ik had snel een lader nodig voor mijn macbook en ik kreeg hem de volgende dag al binnen. heel erg reliable.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!