Extreme levertijd

jammer maar helaas, 13 dagen levertijd. Van bestelling tot ontvangen van pakket.

Top oplader voor de mac

Zeer goede mac oplader. Zeer tevreden mee. Zal vaker hier bestellen, prijs was ook super.

First, this is one of the only place where I could lookup & find easily the very same original power adapter that I needed. Second, it was not for a laptop, but for an Wireless Access Point (which according to me is less "common") Third, after the order I was quickly contacted by email to confirm some small details about the device (quality of the service & technical knowledge) Fourth the adapter was in my place less than 24h after the order and I am in .be, not in the .nl.

Slecht

Ik kreeg een mail of ik een recensie wil schrijven voor adaptersonline, en dat ik daarmee kans kan maken op €50,- cashback. Ideaal. want dit lijkt me de enige optie om nog een klein beetje kans te maken op het terugkrijgen van mijn geld. Mijn macbooklader was zaterdagavond stuk, snel opzoek naar een nieuwe. Ik kwam Adaptersonline tegen. Vandaag besteld, morgen in huis. Top! En de prijs was ook prima. Meteen bestellen, want dan had ik na het weekend weer een laptoplader. Dinsdag zou het geleverd worden (Niet de volgende dag, maar dat is logisch. Want ik heb dit in het weekend besteld. Dinsdag was prima) Tot mijn grote verbazing was er op dinsdag nog niet eens een pakketje aangemeld bij PostNL. Het kan ff duren natuurlijk, dus met flinke tegenzin heb ik woensdag maar even afgewacht. S'middags om 15:30 nogsteeds geen aanmelding bij postNL. Ik bellen, onmogelijk. Ik moest een mail sturen volgens het bandje aan de telefoon, dat gedaan. Geen enkele reactie ontvangen. Dan maar via het whatsapp nummer een bericht sturen dat ik geen reactie heb gekregen. Ook geen reactie. Nog een poging tot bellen gedaan, en ook dat bleek onmogelijk. Ondertussen heb ik ergens anders een adapter besteld, en vind het echt belachelijk dat ik geen reactie krijg op mijn mails/apps/telefoontjes. Ik zou alsnog graag mijn geld terug willen. Maar ik verwacht geen reactie meer van dit bedrijf.

Slecht

Wacht al een week heb nog niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar. Moet ik een bandje inspreken

Overzichtelijke bestelpagina, en snelle levering.

Het was makkelijk om de juiste adapter te vinden, en de levering ging zeer snel

waardeloos

Na 4 dagen nog geen adapter ontvangen, bij postNL hebben ze ook niets ontvangen. Het contact formulier op jullie website werkt ook niet want de capcha is niet zichtbaar. Telefoon wordt niet opgenomen, kortom waardeloos…..

zeer slecht

Ik heb nog steeds mijn aankoop niet en adaptersonline is niet telefonisch bereikbaar. Reageert niet op de ingevuld reactieformulier. zeer slecht, koop hier niet.

Adapter goed maar zit geen stroomsnoer bij

In mijn beleving is een adapter bedoeld om de laptop op te laden echter zonder stroomsnoer kan dat niet en die zit er dan ook niet bij. Liever dan de prijs omhoog dat het compleet is

Adapter werkt niet automatisch zoals verwacht

De spanning van de adapter mbt de plug met mijn laptop klopt helaas niet. Er blijven foutmeldingen komen ivm adapter spanning en voedings-amperage. Daarnaast brandde mijn externe HDD door na aansluiten van de juiste plug en adapter... Ik kan helaas nu niks met mijn laptop en HDD ondernemen. Wel zijn de bijgeleverde plugjes/aansluitdopjes erg handig.

Er wordt meegedacht over de geschikte adapter, netjes verpakt thuisbezorgd.

Geweldige service!

Maandag een adapter besteld dinsdag in huis, helaas iets later dan verwacht. Postnl kwam net voor etenstijd aan de deur, dit was erg balen want had geen zin om na het eten nog weer de laptop te pakken. Woensdag geprobeerd om hem aan te sluiten, helaas het past niet. Natuurlijk heb ik eerst even gebaald en mijn frustraties weg gerookt, niet binnen gewoon lekker buiten want het is een zonnige dag. Nadat ik was afgekoeld, niet letterlijk want het was al best warm, heb ik op de website hulp gevraagd via de chat. Ik kreeg al snel antwoord en we kwamen tot de conclusie dat ik de verkeerde heb besteld. Achteraf had ik beter voordat ik bestelde even hulp kunnen vragen, maar goed achteraf kijk je de koe in de ... Gevraagd of ik mijn bestelling kon omwisselen, dit was uiteraard geen probleem. Ik woon gelukkig in de buurt en aangezien het mooi weer was deze woensdag, het is officieel de warmste 31 maart ooit gemeten waarbij de temperatuur om 13:20 uur al steeg naar 22,1 graden. ah fijn, ik heb dus de fiets gepakt samen met Marianne mijn vrouw. Het was een erg leuke route naar het bedrijf en we hebben genoten. Onderweg even gestopt voor een kopje koffie, zelf meegenomen want alles is dicht in deze rare tijd van Corona. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf toch nog een druppeltje zweet van mijn voorhoofd moeten vegen, het voelde wel zomer. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, de adapter omgewisseld en mijn laptop laad weer goed op. Erg vriendelijk personeel en fijn geholpen. Dikke pluim en groetjes van Edgar en Marianne.

Goed geholpen

Goed geholpen via de mail.

correcte levering + goede service

Producten zijn naar wens en op tijd geleverd. Vlotte afhandeling.

slecht nog niks geleverd

Ik krijg mail dat het betaald en verzonden is de dag na bestelling maar na 1 week nog niks binnen en de track en trace heeft geen informatie over het pakket ? Bedrijf is slecht bereikbaar .

VERSCHRIKKELIJK

Op woensdag 17 maart een adapter besteld, deze zou de volgende dag aankomen. Via de track en trace kon ik zien dat het pakket nooit aangemeld was bij PostNL. Ik heb meerdere keren proberen te bellen, een contact formulier ingevuld, geappt en gemaild. Afgelopen maandag kreeg ik een mailtje dat ze er achteraan gingen en ik hoe dan ook woensdag (gisteren), mijn adapter zou ontvangen. Niks ontvangen, ze zijn wederom niet te bereiken. Ik verwacht dat ik mijn geld kwijt ben. Sukkels.

Heel goed en snelle levering van de adapter

Goed service met de juiste type van de adapter, en snelle levering. heel erg tevreden.

Pakket niet aangekomen

Ik had een oplader voor mijn MacBook besteld en op de website stond dat ik hem donderdag binnen zou krijgen, inmiddels is het al de volgende week donderdag. Ik had na het weekend gemaild en gevraagd wanneer mijn adapter eraan zou komen en dat ik niet op mijn laptop kan inloggen. Helaas werd hier onprofessioneel op gereageerd en gezegd dat ik maar tot zaterdag moet wachten en dan opnieuw moet mailen. Ik heb al meer dan een week niet op mijn laptop kunnen inloggen en heb al mijn schoolwerk op telefoon moeten maken, geen aanrader dus voor adaptersonline.nl

Pima!

Snel antwoord via de chat omdat ik niet zeker wist welke adaptor ik moest hebben. Werkt perfect, levering binnen een dag.

Erg goed geholpen

Ik heb een tweedehands laptop gekocht, helaas zonder adapter. Ik ben Atechnisch en had geen weet welke adapter ik nodig had. Via de chat hulp gevraagd en ik kreeg al snel antwoord. Deze adapter heb ik dus ook gelijk besteld. Tot mijn grote schrik zag ik dat ik het verkeerde huisnummer ingevoerd had, het is allemaal wat. Gelukkig heeft Eric het allemaal snel voor mij aangepast en heb ik de adapter al in huis. Ontzettend goede begeleiding van klanten en een goede nazorg. Ik ga hier zeker vaker bestellen mocht ik iets nodig zijn. Eric bedankt. Je bent echt een topper Eric!

Vaste klant erbij

Helaas was mijn lader defect. Contact gehad met Adaptersonline.nl via Whatsapp, ik werd gemakkelijk geholpen. Fijne ervaring. Ik had mijn twijfels of het de juiste was. Dus heb ik mijn vraag nogmaals gesteld via de mail. Ook hier kreeg ik snel reactie en dezelfde adapter. Deze adapter heb ik voor 17:30 uur besteld zodat ik hem de volgende dag zou ontvangen. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik gelijk een melding dat mijn bestelling verwerkt was en een track and trace link volgde er kort na. Binnen 1 werkdag had ik de lader ook al in huis, erg handig aangezien ik mijn laptop dagelijks gebruik. Deze beoordeling kort samengevat; Uitstekende service en snelheid qua verzending! Toppers!

Ik had moeite met een lader voor mijn laptop uitzieken. Nadat ik zelf de verkeerde had besteld heeft adapatersonline me goed geholpen de juiste te vinden. Ik kon de verkeerde adapter zonder moeite terugsturen. Deze mensen nemen tijd voor hun klanten. Top service!

Goede service en behulpzaam

Na mijn bericht dat de lader die ik van Adaptersonline had defect was na een jaar, kreeg ik zonder meer meteen een nieuwe toegestuurd. Erg tevreden.

Ik heb hier 2 nieuwe laders gekocht voor onze thuis werk laptops.

Ik heb mijn pakketje nog niet binnen

Mijn pakketje is nog niet binnen volgens de track en trace dus ik kan nog geen revieuw schrijven

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!