Excellent Service as usual

1st Class all the way !!

Dit was voor mij de 1e keer dat ik hier een bestelling heb gedaan en dit is goed bevallen. Bedankt voor de snelle levering.

Waardeloos!

Adapter niet geleverd. Niet bereikbaar!

Geen enkele reactie!!

Ik heb voor onze dochter een adapter besteld, er is na de bestelling een mail gestuurd met het verzoek om een foto aan te leveren van de plug maar voordat ik hierop heb kunnen reageren was het pakket al verstuurd. De levering was dus erg snel alleen kregen we helaas de verkeerde adapter. Omdat wij de kans niet hebben gekregen om de foto te sturen, vind ik het erg vervelend dat ik nu ook de kosten moet gaan betalen voor het retour sturen. Ik ben inmiddels al twee weken bezig om contact te krijgen via de mail, bellen, voicemail ingesproken, contactformulier ingevuld maar op geen enkele manier bereikbaar. Dus mocht iemand van adaptersonline.nl dit lezen, willen jullie alsjeblieft reageren!

Snelle levering en goede adapter

Snel en vriendelijk

Mijn bestelling was snel geleverd, en de service vriendelijk.

Super kwaliteit

ik heb hier een extra lader voor mijn Macbook gekocht, een stuk voordeliger dan bij de mediamarkt en werkt goed.

Goed geholpen

Goed geholpen door middel van de chat functie en zo direct de passende adapter kunnen bestellen.

Matig

Advies gevraagd over adapter behorend bij mijn laptop via de chat. Foutief advies gekregen. Door zelf onderzoek te doen naar juiste keuze, het juiste type kunnen bestellen. Gekozen voor goedkoopste (namaak van origineel) wat een prima keuze is.

Goede zaak snelle levering

Snel geleverd geen enkel probleem en niet duur.

Slecht, producten niet binnen, geen reactie op mail

Slecht

Juiste adapter voor mijn laptop

Bedankt voor de snelle levering

prima voor elkaar , snel geleverd

Niks op aan te merken

slecht

Mijn ervaring met Adaptersonline.nl is slecht omdat ik heb adapter antevaan die niet pas in mijn Laptop en ik heb terug gestuurd de adapter en foto bewijs van postkantoor in vrijdag de zelfde dag dat ik antevaan ik heb gevraagd voor onder adapter met grote gaatje maar men toch wacht nog week tot de voegend vrijdag tot rotor afdeling RMA om te kijken of de adapter is binnen ik vind schand wat moet ik doen de adapter de niet pass in mijn Laptop op dit menner te werken terwijl ik bewijs gestuurd en ik heb gezegd ik werk van thuis ik heb nodig. nog communicatie slecht email na 2 dagen bekijken telefoon moeilijk te bereiken men kan toch na 2 dagen kijken bij RAM snel regeren de klant help.

Fijn en snel geholpen

Goed en snel geholpen

I didn't receive my order after 5 days

I didn't receive my adaptor after 5 days, you mentioned it will arrive on Saturday but now it is Tuesday and I didn't receive it, that is not good at all because I need it and I sent the message to the online chat yesterday about it but no response

• Would you recommend us? No

Goede prijs, service en levering

Goede prijs, service en levering

Mijn ervaring is kort 1 bestelling die vanuit adapters online prima is verzorgd

zoals hierboven zei ik dat de zending prima verzorgd is vanuit adapters online, maar toch heb ik de zending terug gestuurd omdat de plug niet pasten, en dat wijt ik aan mij zelf. Niettemin hoop ik dat adapters online het netjes af handelt en mij mijn geld terug stort.

Dikke pluim

Overzichtelijke site en voordelig

Very good quality and super fast delivery!

We have recently relocated from Asia to the Netherlands, and suddenly found ourselves in desperate need of all kind of adapters and plugs compatible with the local standards. Apple native products are unreasonably expensive, so we were very pleased to discover Adaptersonline.nl and get two sets of macbooks pro charger extensions with the 2 pin plug. The product arrive in two days and it's of an excellent quality. Highly recommended!

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snel de juiste adapter in huis.

Mijn bestelling werd via de mail dubbel gecheckt zodat ze zeker wisten of ik de juiste adapter zou ontvangen. Betrouwbaar, snel en vriendelijke service.

Prima site

Overzichtelijke site met genoeg keuze.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!