Correct en zeer snelle levering

Snelle levering en alles in orde.

Top product

Snel en makkelijk te bestellen

Te lange levertijd en moeizaam contact.

Had beter gekund, moeizaam contact wekt ergernis op! Wel juiste artikel geleverd! Alleen nog geen factuur!!

Goed geholpen

Defect artikel werd zonder problemen vervangen. Top service. Zo hoort het! ;)

Helemaal top!

In een dag geleverd en de goede oplader.

GÉÉN ZAKEN MEE DOEN

Pluspunten: Geen enkele Verbeterpunten: Adapter besteld via de website, verkeerde ontvangen. Probeer ik met ze te bellen, geen gehoor. Op mail wordt niet gereageerd. Gewoon nummer wordt niet behandeld. Op chat wordt niet gereageerd. Op contactformulier wordt niet gereageerd. 06-nummer is niet meer in gebruik. Via telefoonboek.nl een ander 06 nummer gevonden. (0615682812) Werd aangenomen met "Ja?"" Ik vroeg of ik sprak met Zedar BV. Antwoord was Ja. Toen ik daarna met mijn verhaal begon werd de verbinding verbroken. Opnieuw bellen levert alleen maar een in-gesprek-toon op. Kortom: Niet bereikbaar. Ik denk voorlopig dus gewoon oplichters? Lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben. Ik zal ook nog contact opnemen met BOL.COM, waarvan ze blijkbar partner zijn. En uiteraard aangifte bij de politie.

Super snelle en juiste levering

Prima en snel.

Perfect geregeld!

Verzend- en retourkosten door klant te laten betalen is geen optimale service!

Artikel en snelheid levering oke. Kosten voor verzending en eventueel retour door klant te laten betalen is slecht servicebeleid. De prijs van het artikel (niet goedkoop) rechtvaardigt dit beleid dus niet.

geweldig

bestelling geplaats en zeer snel en netjes geleverd

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen bericht ingesproken chat bericht waar ik niets vanhoor en formulier in gevuld geen reactie bel mij dan voelen we elkaar beter aan 0610894939

Denken mee. Als er meerdere soorten van een product zijn mailen ze eerst met een verzoek een foto van de oude te sturen zodat je zeker weet dat je de goede krijgt. Top

Snelle hulp via de chat en snelle levering product!

Na een korte hulpvraag kreeg ik de link via de chat van de de adapter die ik zocht. De volgende dag had ik hem al in huis en kon verder met het gebruik van de computer.

SUPER

Zeer snelle levering. Goede instructies...en vandaag besteld, dag later bezorgd.

Super service doe zo verder

Een heel mooie service. Bij bestelling nog een mail gekregen of ik een foto wilde sturen over type adapter.

Dikke Prima!

Op de site snel gevonden wat ik nodig had, advies gevraagd (ik wilde zeker weten dat ik de juiste adapter bestelde) en direct reactie gekregen. Dag later bezorgd. Alles prima dus! Aanrader.

Lenovo adapter

Na een korte chat gemakkelijk de juiste adapter kunnen bestellen voor mijn Lenovo laptop.

Binnen 24 uur in huis

Top ik kan mijn macbook weer opladen.

Excellent

Excellent, the product met all my expectations and it was quickly delivered abroad

geen idee tot nu toe

heb een oplader voor mijn macbook besteld, voor een ongekende reden was het huisnummer niet correct, is nu 1 week geleden terug gestuurd naar Nederland, en sindsdien geen nieuws meer. Indien een adapter in 1 dag naar hier kan komen, versta ik niet waarom hij na 1 week niet terug bij jullie is aangekomen. Jullie moeten dringend jullie retour process herbekijken. Vandaag ben ik geen tevreden klant.

Goed geholpen

Weer goede adapters gekregen. we kopen hier al jaren onze adapters en dit bevalt ons uitstekend. Order503185

Voordelig en goed.

Een complete adapter ontvangen en voordelig.

niet positief

Nadat ik besteld, snel de bevestiging en vraag welke plug ik nodig had zou adapter zou volgende dag geleverd worden. Uiteindelijk na 2 weken arriveerde deze: telefonisch niet bereikbaar op diverse dagen gebeld, niet reageren op mails en WhatsApp. Er werd 1 x gereageerd op n mail waarin gemeld werd er 2 x een hele zending zoek was geraak, waaronder ook de mijne. Hierdoor boden ze een andere aan. Deze had ik geaccepteerd via de mail maar ook daar werd niet op gereageerd. Nadat ik een mail gestuurd had met de vraag geld terug te storten voor een bepaalde dag en tijd omdat ik anders aangifte zou doen bij de politie kreeg aan het eind van die dag de mail dat de adapter de volgende dag bezorgt zou worden. Wel 2 weken later.

Uitstekend!!!

In 1 woord uitstekend. Snelle bezorging perfecte adapter

Uitstekende service

Hele goede service. Ze doen er alles aan om zeker te zijn dat je de juiste adapter krijgt voor je laptop. Absoluut aanbevolen.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202126

Over Adaptersonline.nl

Adaptersonline is de grootste online leverancier van Nederland op het gebied van laptop adapters. Met een aanbod voor meer dan 90.000 verschillende laptops. Van merken zoals Asus en HP, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw laders. Bestel nu gemakkelijk, veilig, en snel op Adaptersonline Tevens bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, bij ons betaald u nooit te veel!